Bravo!

BOMBA! OVAKO JE RUSIJA STIGLA DO FINALA: Strašne makazice za pobedu koja se čekala - majstorija protiv Ukrajine! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Majstorija ruskog futsalera zaslužuje mesto na špicama sportskih emisija.

Izvor: twitter/screenshot/@riodevale

Futsal reprezentacija Rusije će igrati sedmo finale Evropskog prvenstva, a do prilike da se bore za drugi trofej u istoriji stigli su pobedom nad Ukrajinom (3:2) u polufinalu. Protiv najvećeg rivala, zbog političkih dešavanja ovih dana, upisali su važan trijumf kojem je značajno doprineo Artem Nijazov.

Ruski futsaler bio je strelac trećeg gola svoje reprezentacije na meču i tako najavio prolaz u finale, a njegov gol je pravo remek-delo. nijazov je fantastično uhvatio makazice, a taj udarac nisu mogli da zaustave golman i jedan od igrača Ukrajine.

Tokom akcije koja je dugo trajala, Nijazov je uspeo da pobegne čuvaru na levu stranu napada, a saigrač ga je sjajnom loptom pogodio baš kako je želeo. Iako bi mnogima ovakvo dodavanje bilo neupotrebljivo jer nije išlo u noge, Artem je znao kako da kontroliše loptu.

Umesto prijema i gubljenja vremena, Rus je rešio da iz prve uputi udarac ka golu, što je bilo ključno u toj situaciji. golman Ukrajinaca nije rbio pripremljen za takav scenario, pa je nekoliko sekundi kasnije morao da vadi loptu iz mreže.

Do kraja susreta Ukrajinci - koji su pobedili našu reprezentaciju, samo su ublažili poraz i u nedelju će se protiv Španije boriti za treće mesto na turniru.

Protivnik Rusije u finalu biće Portugal, aktuelni evropski šampion.

Pogledajte gol Nijazova:

Tagovi