Sklanjaj to!

"HITLER JE BIO GENIJE"! AMERIČKA ZVEZDA OSTAVILA SVE U ŠOKU: Divio se zločincu, pa OBRISAO poruku, ali bilo je kasno!

Autor Dušan Ninković

Igrač američkog fudbala Džonatan Alen našao se u centru pažnje zbog skandaloznog stava i izjave o zlotvoru

Izvor: Profimedia

Jedan odgovor na Tviteru i igrač američkog fudbala Džonatan Alen (27) našao se u veoma nezgodnoj situaciji. Dok je odgovarao na pitanja navijača, defanzivni tekl Vašingtona otkrio je da bi želeo da ode na večeru sa Adolfom Hitlerom, bivšim nemačkim kancelarom i firerom i jednim od najvećih zločinaca koji su ikad postojali.

Zapravo, Džonatan je upitan sa koje tri osobe - žive ili pokojne, bi otišao na večeru kada bi mogao da bira. Verovali ili ne, jedan od njih je diktator iz Drugog svetskog rata, odgovoran za smrt desetina miliona ljudi.

"Deda, Hitler i Majkl Džekson", napisao je igrač Vašingtona, a zatim ponudio i objašnjenje koje je donelo još više problema.

"On je vojni genije, a ja volim vojnu taktiku. Iskreno, izabrao bih njega da vidim taj mozak, zašto je radio to što je radio. Takođe, pretpostavljam da bi ljudi koje sam izabrao za večeru morali iskreno da odgovaraju na pitanja koja im postavljam", dodao je Alen.

Njegovo pisanje na tviteru brzo je naišlo na reakcije.

Mnogi su primetili ovaj tvit pre nego što je Džonatan Alen stigao da ga izbriše sa svog profila, pa je igrač kojeg očekuje Pro Bowl meč morao da se izvinjava zbog onoga što je napisao. Delimično je uspeo da se opravda, pošto je pisao da on ne ceni Hitlera koji je jedan od najvećih zlikovaca u istoriji čovečanstva, već da je samo želeo da razgovara sa njim.

"Ranije sam napisao nešto što je verovatno povredilo ljude i želim da se izvinim zbog onoga što sam rekao. Nisam se izrazio na pravi način ishvatam da je to bilo glupo", napisao je Alen.

Tagovi