Gotovo...

DOBILA JE OTKAZ ZBOG SAJTA ZA ODRASLE - POSLE 5 GODINA: Procurila samo JEDNA slika, a karijera čirlidersice završena!

Autor Dušan Ninković

Javili su joj mejlom da od naredne sezone neće igrati pored terena dok traju mečevi u NFL.

Izvor: Instagram/kristineliseofficial/printscreen

Devojka koja je prethodnih godina bila čirlidersica Indianapolis Koltsa u NFL-u od naredne sezone neće moći da se bavi time. Njoj je mejlom saopšteno da je dobila otkaz, a kako pretpostavlja - razlog su gole fotografije koje su se pojavile na internetu. Istina, nije da ih je ona krila na svojim profilima.

Zbog rigoroznih pravila koja imaju klubovi u najpoznatijoj ligi američkog fudbala, devojke koje plešu pored terena ne mogu da se bave poziranjem bez odeće, a Kristin Elis je svesna da je zbog svoje greške dobila otkaz. Istina, tek pet godina nakon što je pokrenula biznis na jednom od najpopularnijih sajtova za odrasle.

Kako sama kaže, od 2016. godine ima nalog na sajtu "OnlyFans", koji joj je odličan izvor zarade. Ona na društvenim mrežama uopšte ne krije da preko te platforme prodaje gole fotografije i snimke, a problem je nastao kada su neki od njih našli put i do "Reddita".

Ovako izgleda Kristin:

"Volela sam što mogu da budem deo utakmice i tako blizu dešavanja na terenu. Takođe, volela sam što mogu da igram i navijam za jedan od mojih omiljenih timova na svetu. Drago mi je što sam bila deo velike organizacije. Sada sam slomljena. Nažalost, NFL je veoma konzervativna i ne dozvoljava devojkama da poziraju gole", izjavila je Kristin nakon otkaza.

Gotovo da ne postoje šanse da se ona vrati na mesto čirlidersice, kako u Indijanapolisu tako ni u nekom drugom timu. Taj deo njene karijere je završen, pa sada može da se okrene samo poziranju za sajt za odrasle...

"Prekršila sam pravila, to je samo moja greška. Sada ću celo radno vreme raditi ono što mi daje slobodu i nudi da budem kreativna", dodala je Elis.

Pa, srećno u novoj karijeri!

Tagovi