Pogledajte

MMA ŠAMPION SREO PUTINA, PA SE ZALEDIO OD STRAHA! Hteo da stavi ruku na predsednika Rusije, a onda je PREBLEDEO! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Ovaj susret mu je ostao u lepom sećanju, iako se u jednom trenutku uplašio.

Izvor: YouTube/screenshot/TheMacLife

Vladimir Putin je ovih dana u centru pažnje zbog situacije u Donbasu i Lugansku, a njegov ugled i popularnost vide se i van sveta spoljne politike. 

Mnogi poznati sportisti su koristili priliku da se sretnu sa njim, a to je uradio i Konor Mekgregor. Jedan od najboljih MMA boraca u istoriji susreo se sa predsednikom Rusije tokom finala Svetskog prvenstva 2018. godine.

Na SP održanom u Rusiji na kraju je Francuska uzela titulu pobedom nad Hrvatskom 4:2, a tom meču su prisustvovali Putin i Mekgregor. 

"Danas sam bio pozvao da na finalu Svetskog prvenstva budem gost predsednika Rusije Vladimira Putina", napisao je posle finala Mekgregor. 

Taj susret je zabeležen i na videu, a jedan momenat je svima upao u oko. Mekgregor je imao tremu kada se susreo sa Putinom, a nakon što su se pozdravili i pomalo ispričali krenuli su da poziraju za slikanje. Tada je Mekgregor pokušao da zagrli Putina i da mu stavi ruku na rame, ali je morao da je vrati! 

Jedan od pripadnika Putinovog obezbeđenja je samo diskretno odmahnuo rukom da to ne radi. Konor se vidno uplašio i sa nelagodom vratio ruku. Pogledajte taj momenat:

Na kraju se Mekgregor pohvalio slikama sa Putinom i nahvalio ruskog političara.   

"Ovaj čovek je jedan od najvećih lidera našeg vremena i počastvovan sam što sam bio na ovakvom događaju uz njega. Danas mi je bila čast gospodine Putin, hvala vam na neverovatnom Svetskom prvenstvu. Napred Rusija", napisao je on.