Šta bi?

BRUTALNO - HRVATA RIVAL UNIŠTIO U OKTAGONU: Poljak ga udarao 20 sekundi, promenio mu lični opis! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Šokantan snimak hrvatskog MMA borca koji je delovao potpuno izgubljeno nakon borbe.

Izvor: Youtube/KSW/MMA Rocks/printscreen

Hrvatski MMA borac Filip Pejić poražen je na na svom meču u Poljskoj, u okviru organizacije KSW. Od njega je bolji bio poljski takmičar David Smjelovski, iako je hrvatski predstavnik tokom većeg dela borbe pružao jak otpor domaćinu.

Na kraju, kada je Poljak uspeo da ga slomi, borba je išla jednosmernom ulicom. David je pretukao Filip, a mediji iz Poljske uhvatili su kako izgleda hrvatski predstavnik nakon što se završio meč.

Na snimku se vidi Pejić koji u pratnji svog tima i lekara odlazi na dodatne preglede, a većinu povreda koje se vide na snimku zadobio je u poslednjih pola minuta borbe. Tada je Smjelovski uspeo da ga obori desnim direktom, a dvadesetak sekundi kasnije i "završi" nokautom.

Između ta dva događaja desio se niz udaraca koji su potpuno deformisali lice Filipa Pejića.

Pogledajte šta mu je uradio Poljak:

Davidu je ovo bila deveta pobeda u profesionalnoj karijeri, a pre meč je istakao da njega zanimaju samo trijumfi koji će ga uskoro dovesti do pojasa u KSW organizaciji.

Inače, ovo nije prvi put da je hrvatski predstavnik brutalno pretučen u poljskoj organizaciji. On je krajem oktobra prošle godine poražen od još jednog borca iz Poljske, - debitanta Danijela Rutkovskog, koji je istrpeo prozivke pre meča i silovit početak Hrvata.

Postoji snimak Filipa Pejića, kako ga nakon meča odvode na lekarski pregled:

Filip Pejić pretučen
Izvor: Youtube/MMA Rocks

Tagovi

mma