Šta bre?!

BIZARNO - BLOGER TUKAO MMA BORCA, TRENER GA HVATAO U "KRAGNU": Prebijao 118 kilograma lakšeg rivala! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Možda i najčudnija tuča godine dolazi nam iz Rusije.

Izvor: YouTube/Screenshot/ Epic Fighting Championship

Rusi su ponovo nadmašili sebe - u njihovoj EFC (Epic Fight Championship) organizaciji održana je još jedna spektakularna borba. Ovog puta rivalu su bili bloger Aleksej Belajev težak čak 175 kilograma i mladi MMA borac Vladislav "Psiho" Popov koji ima tek 57 kilograma!

Ovako, na prvu loptu, deluje da Popov nije imao nikakve šanse u tom meču. Najbolji udarac koji je zadao dogodio se nakon bizarne scene u kojoj je jedna osoba - verovatno trener rivala, preskočila ogradu oktagona i uhvatila u kragnu 118 kilograma težeg borca!

Belajev se jedva odbranio od tog napada koji je kršio sva pravila MMA sporta, a zatim ga je Popov udarcem poslao na patos. Ipak, nedovoljno jako.

Uspeo je bloger da se oporavi, nastavio je da dominira i da hvata u zagrljaj svog mlađeg i daleko sitnijeg kolegu, pa je lagano odneo pobedu u ovom meču.

Pogledajte najbitnije detalje borbe:

Tu nije bilo dileme, ali je ovaj meč ipak izazvao više pažnje nego što se očekivalo. Pre svega zbog razlike u kilogramima, a zatim i zbog nesportskog poteza koji smo videli!

Inače, EFC organizacija poznata je po ovakvim i sličnim mečevima. Imali su do sada u oktagonu pobedu osobe niskog rasta protiv penzionera, dede i unuka zajedničkim snagama protiv žene, ali i profesionalne MMA takmičarke protiv jednog ogromnog čoveka. Ko zna šta su nam sve još spremili...

Ova borba počinje na oko 12:20, ali je i ostatak večeri zanimljiv za pogledati:

Belajev - Popov
Izvor: Youtube/Epic Fighting Championship

Tagovi

mma