ZAMALO REKORD!

BRAVO ANGELINA! IMA 16 GODINA I DEVETA JE NA SVETU: Ćerka slavnih srpskih atletičara oduševila Beogradsku arenu!

Autor Nebojša Marković

Angelina Topić je zamalo oborila rekord karijere, ali je bez obzira, ostvarila dobar rezultat na Svetskom prvenstvu u Beogradu.

Izvor: MN Press

Nije uspela da ostvari najbolji skok u karijeri, ali se jeste odlično pokazala na svom prvom Svetskom prvenstvu.

Naša Angelina Topić zauzela je deveto mesto u skoku u vis na planetarnom takmičenju u Beogradu, pošto je zamalo ostala bez ličnog rekorda!

Angelina je u subotu ujutro preskočila 1.88 metara, što joj je bilo dovoljno za devetu poziciju u konačnom poretku. Koliko je ovo izvanredan rezultat najbolje govori da je ćerka slavnih srpskih atletičara Dragutina i Biljane Topić rođena 2005. godine!

Ona još uvek ima 16 godina, a već je uspela da ostvari jako dobar rezultat. Ipak, ostaje žal što Angelina nije uspela da preskoči lestvicu postavljenu na 1.92 metra, pošto ju je u jednom pokušaju zakačila nogama prilikom prelaska preko nje.

Njen najbolji rezultat u karijeri je 1.91 metara, pa je tako malo falilo da Angelina i poboljša svoj plasman, ali i lični rekord.

Publika je bila na njenoj strani, svaki skok je ispraćen ovacijama i aplauzima, ali na kraju nije bilo dovoljno. Sva tri puta je na 1.92 metra oborila lestvicu. Na kraju je nagrađena novim aplauzima. Pokazala je veliki potencijal i nema sumnje da je pred njom blistava budućnost.

Pogledajte i kao je izgledao poslednji skok.