FOTO

KO JE ČOVEK ZBOG KOGA JE IVANA ŠPANOVIĆ POSTALA VULETA: Fitnes trener s kojim zajedno trenira, ne zna se ko je jači!

Autor Milutin Vujičić

Ivana Španović je od prošle godine u braku sa Markom Vuletom.

Izvor: Instagram/screenshot/marko_fitt

Ako niste pratili dešavanja u privatnom životu naše najuspešnije atletičarke, moglo je da vas iznenadi kada ste u nedelju uveče čuli da je Ivana Vuleta osvojila zlatnu medalju za Srbiju. Nema prevelike misterije, samo je Ivana Španović odlučila da nakon venčanja uzme prezime svog partnera.

Ponovo nas je obradovala i donela zlatnu medalju u skoku udalj na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu, a upravo je njen izabranik Marko Vuleta bodrio u "Areni" i dugo slavio sa njom novi uspeh.

Iako je sigurno poželeo da "skoči" na stazu i uzme u zagrljaj svoju izabranicu, Marko Vuleta sačekao je da prođe i počasni krug, i intoniranje himne tokom koje je bilo suza, pa je u kasnim večernjim časovima sa Ivanom pozirao u "zlatnom pesku". U njemu je Ivana ostvarila skok od 7,06 i donela Srbiji zlatnu medalju.

A, kako su se Marko i Ivana upoznali? Nije nikakva tajna da je naša najuspešnija atletičarka bila u vezi sa Vladimirom Kumrićem, punih deset godina, bili su čak i vereni, ali su se razišli tokom 2019.

Marko Vuleta i Ivana Španović su u vezi već dve godine, a letos su stupili i u brak i u kome oboje uživaju. Marko je profesinalni fitnes trener i često na Instagramu možemo da vidimo i kako zajedno treniraju, a već duže vreme žive zajedno u kući na obali Dunava u Novom Sadu.

"Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine, i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim", rekla je u jednoj od retkih izjava o privatnom životu Ivana Vuleta.

"Moj sprint partner na stazi, moj nutricionista za stolom, moj najbolji prijatelj u razgovoru, moj tihi aplauz na kraju uspešnog dana, jedan od razloga da budem zahvalna".

Pogledajte fotografije Ivaninog slavlja u Beogradu!