DA LI STE PRIMETILI?

MNOGI NISU PRIMETILI! VELIKA PROMENA NA IVANINOM TELU: Atletičarka skidala tetovaže, a evo šta predstavljaju! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Njena tetovaža na desnom kuku mnoge je godinama intrigirala, a evo šta predstavljaju "ukrasi" na njenom telu.

Izvor: Profimedia/MN Press

Najbolja srpska atletičarka osvojila je u nedelju zlatnu medalju u skoku udalj na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu, a osim što se prvi put na velikom takmičenju predstavila kao Ivana Vuleta - pošto je uzela muževljevo prezime - viđena je još jedna velika promena.

Još od početka profesionalne karijere pamtimo je po ekscentričnim frizurama i zanimljivim tetovažama, ali tek sada je otkriveno da je Ivana sa svog tela "skinula" najmanje jednu od njih.

Desilo se to još pre Olimpijskih igara u Tokiju, međutim mnogima je promaklo. Tek na fotografijama sa SP u Beogradu primećeno je da na Ivaninom telu više nema zanimljive tetovaže koja je bila na desnom kuku, a koja ju je pratila tokom najvećeg dela karijere.

To je i najveštije sakrivana tetovaža na njenom telu, navodno su u pitanju automobil i natpis.

Sada na tom mestu više nema tetovaže, deluje da je proces skidanja tetovaže još u toku jer se razaznaju obrisi, dok se čini i da je tetovaža koju je imala na leđima "izbledela".

Izvor: MN Press

Njene tetovaže govore da voli pesme i stihove Đorđa Balaševića, pošto i na leđima i ispod grudi ima ispisane stihove iz njegovih pesama. Napred je stih pesme "Uspavanka za dečaka" - "Olujno je tamo gore, gde nas nije puno stiglo", a na leđima stih pesme "Luzer" - "Ali kad dođem kući tu si ti, e tu će tvrđavicu malo teže srušiti".

Napred je Ivana tetovirala i mapu sveta u lepoj crvenoj boji. S desne strane na leđima je as pik, a s leve strane je poslednja tetovaža, takođe na leđima, dama i kralj.

"Prva tetovaža je simbolizovala nešto što sam imala sa svojim verenikom. Posle toga su ostale stizale spontano, neke su označavale neki težak period u životu, druge pobede, i svaka ima svoju priču. Sve su intimne i zato ih imam na mestima koja nisu vidljiva svima", objasnla je Ivana Vuleta u jednom intervjuu.

Pogledajte fotografije njenih tetovaža i onih kojih više nema!