IMAJU FANOVE!

VRELE GOLFERKE U NAPADU - HRVATICA JE DOBILA KONKURENCIJU: Pejdž pokazuje dekolte, ali i njih dve imaju fanove! (FOTO)

Autor Nebojša Marković

Sve je više atraktivnih dama u golfu, koje putem društvenih mreža sakupljaju sve veći broj fanova.

Izvor: Instagram/_paige.renee/haileyostrom/eliselobb/Printscreen

U svetu golfa, sve je više atraktivnih takmičarki koje pažnju privlače svojim igrama, ali i izgledom! Posle Pejdž Spiranac, Amerikanke hrvatskog porekla koja je nebrojeno puta bila u centru pažnje zbog svojih provokativnih autfita na golferskim terenima, sada su tu i još dve devojke koje čine golf dodatno popularnim među muškarcima.

Osim Pejdž, tu su i atraktivne Hejli i Elise, koje i na golf terenima i na društvenim mrežama "golicaju" maštu svojih fanova.

Pejdž Spiranac (29) je zasigurno jedna od najpoznatijih golferki iako je profesionalnu karijeru završila još 2016. godine. Na Instagramu je prati oko 3.000.000 ljudi, pa je u stanju da od tog svog profila zarađuje dosta novca.

Tamo objavljuje provokativan sadržaj, a neretko i svojim izjavama dodatno privlači pažnju. No, iako golf savete deli oskudno odevena, ona nije jedina koja na ovaj način prikuplja veliki broj navijača.

Tu je Hejli Re Ostrom. Ona ima 28 godina i profesionalno se bavi ovim sportom. Na LPGA turu se takmičila 2017. i 2018, a tokom godina je privukla mnogo sponzora, među kojima je i "Najki". Na Instagramu ima preko 260.000 pratilaca.

"Sećam se kad sam bila mlađa da mi je bilo tako nelagodno da kažem ljudima da igram golf jer je to bio 'sport za glupe stare osobe'. Sada sam ponosna jer mogu da kažem da se profesionalno bavim golfom. Nadam se da devojkama više nije neugodno da igraju ovaj neverovatan sport", rekla je Hejli jednom prilikom.

A pored nje, tu je i Amerikanka Elise Lob. Ona ima 27 godina i sertifikovani je trener golfa. Od 2018. je voditeljka golferske emisije "Sving Klinik", a i nju na Instagramu prati preko 230.000 ljudi.

Golfom se bavi od svoje treće godine, igrala je na nekoliko turnira kao juniorka, ali je kasnije ipak rešila da se više posveti karijeri modela. Upoznajte Elise:

Tagovi