Pravi spektakl!

POLUGOLA BOKSERKA PROZIVA HEJTERE! Svima je zapušila usta - "Ne vidite od mojih grudi, ali grešite!"

Autor Dušan Ninković

Već mesecima izaziva mnogo pažnje i u ringu i oko njega, kad god treba da se izmeri pred borbu.

Izvor: Instagram/ebanie_bridges/printscreen

Već više od godinu dana lepa Australijanka Ebani Bridžis (35) izaziva mnogo pažnje u svetu boksa. Ona je kao bivša profesorka odlučila da napusti karijeru u prosveti i posveti se profesionalnim borbama, a da bi bila u centru pažnje rešila je da se maksimalno razgoliti.

Tako smo je već na premijeri videli u tangama, a ubrzo su počeli zahtevi za kupovinu njenog donjeg veša i čarapa. Iako je prvi meč izgubila uz prilično vidljive povrede, Ebani nije odustala.

Zapravo, počela je da udara sve bolje, pa čak i da stigne do jedne titule u boksu!

Vredno je radila kako bi napredovala u boksu, naporno je trenirala i sada se ti rezultati vide, ali Ebani i dalje smatra da joj publika ne poklanja dovoljno pažnje zbog onoga što radi u ringu.

Ovako izgleda Ebani:

"Verovatno vas ometaju moje grudi i ne možete da pređete preko njih. Niste sami, imam mnogo hejtera koji ne vide dalje od grudi. Drago mi je što sam vam dokazala da grešite", napisala je Bridžis u objavi na istagramu.

To nije prvi put da se ona obračunava sa onima koji je ne vole.

"Da li znam da boksujem?Je*ite se svi koji mislite da ne znam. Mogu da se borim i da izgledam zgodno na merenju. Ponosna sam na to", rekla je odmah nakon što je osvojila pojas.

Doduše, možda je za takav tretman među ljubiteljima boksa i sama uticala prodajom prljavih čarapa za 600 funti ili izazivanjem vlasnika organizacije u kojoj se bori odevnim kombinacijama koje je pripremila za merenje. Možda, samo kažemo...

Tagovi