Odlazi

KRAJ! SVETSKI ŠAMPION SE POVLAČI, GOTOVO JE: Imam šestoro dece, lepu suprugu i mozak, više mi ne treba!

Autor Nikola Lalović

"Kralj cigana" je nokautom došao do nove titule i to mu je dosta. Sada je vreme da uživa u penziji, milionima i velikoj porodici.

Izvor: Profimedia

Gotova je jedna od najvećih karijera u boksu ikada, makar tako kaže Tajson Fjuri. "Kralj cigana" je nedavno odbranio svoju titulu šampiona sveta nokautom u meču sa Dilanom Vajtom, a sad je potvrdio da se neće vraćati u ring. 

Iako je njegova supruga pominjala da bi mogao da ima još jednu borbu kako bi ujedinio sve postojeće titule, on je sada poznatom novinaru Pirsu Morganu otkrio da to neće biti slučaj. 

"Ja sam završio, i to je istina. Srećan sam, zdrav, još uvek imam mozak i mogu da govorim. Imam lepu suprugu, šestoro djece, šampionske pojase, dovoljno novca, uspeha i slave. Šta mi više treba?" izjavio je Tajson Fjuri i sigurno rastužio mnoge ljubitelje boksa.

Ipak, on veruje da će i dalje biti nekoga koga će navijači moći toliko da vole.

"Kao što je rekao jedan veliki rimski vojskovođa, uvek će tu biti neko drugi da se bori. Što je mnogo, mnogo je", rekao je osvrćući se na svoju karijeru. 

On je u svojoj karijeri imao 33 borbe, ostvario je 32 pobede i imao je nerešen meč sa Deonteom Vajlderom 2018. godine. Od 32 pobede čak 23 su došle posle nokauta. 

Pogledajte kako je ostvario svoju poslednju pobedu i još jednom odbranio titulu šampiona sveta: