Ostali sportovi

OVDE DŽEKPOTOVI NE PRESTAJU DA PADAJU

Izvor Promo

Koji automat klub u Srbiji je do sada isplatio najviše džekpotova?

Izvor: Promo

Kod ovog pitanja nema dileme – u Balkan Betu je samo od početka 2022. isplaćeno neverovatnih 206.681.282 dinara. Prva četiri meseca ove godine iznenadila su čak 9441 dobitnika, koji su ugrabili neki od mnogobrojnih džekpotova koji padaju u Balkan Betu.
Bilo da već imaš omiljenu slot igru, ili si i dalje u potrazi za najboljim grafikama, likovima, ali i ono najvažnije, najboljim džekpotovima, u Balkanu imaš najbolju ponudu, na više od 70 lokacija u Srbiji ili uvek pri ruci, na online-u, a u svakom trenutku postoji šansa da osvojiš veliki dobitak.

Izvor: Promo

Šta biste radili da za veče osvojite 15 miliona?
Kupovina stana, novi auto i egzotična letovanja su samo neke od ideja koje prvo padnu na pamet...
Nekima su se ovi snovi i ispunili... U nekoliko sekundi sve se promenilo. Sreća ispisana sa osam cifara postala je realnost čak 6 igrača Balkan Beta koji su ugrabili najveći džekpot - BALKAN MILLIONS. Dobitnici mogu osvojiti i do 15 miliona dinara, igrajući neki od slot aparata u lokalima.
Sredinom aprila još jednom je potvrđeno da najveći dobici padaju u Balkan Betu. Igrač koji je svratio u lokal u Bulevaru Arsenija Čarnojevića, iz Balkan Beta je izašao bogatiji za 14.497.910 dinara.

Izvor: Promo

Ko su srećni igrači koji su osvojili vrtoglave sume na igrama na sreću?

Neki su po prvi put ušli u lokal, a nekima je Balkan Bet već bio najdraže mesto okupljanja društva.
Vozač taksija, bivši fudbaler, ulični svirač i ostali dobitnici najveće nagrade, BALKAN MILLIONS, se u jednom slažu – za dobitke je bio ključan izbor mesta za druženje.

Ovde zabava ne prestaje! Novitet koji uskoro stiže u Balkan Bet lokale je Happy hour jackpot. Najbolju atmosferu i uslugu upotpuniće do sada neviđeni dobici koji te čekaju u tvom omiljenom lokalu.
Pravi je trenutak da okušaš sreću, jer je možda sledeća priča o neverovatnom dobitku baš tvoja!

Više o trendovima kazino sveta za 2022. godinu pogledaj na blogu Balkan Bet-a.