Srećno!

LEGENDARNI VOZAČ POKAZAO NOVU DEVOJKU: Dvostruki šampion smuvao lepoticu koja zna SVE o njegovom sportu! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Slavni Fernando Alonso poznat je kao veliki zavodnik, a prethodnih dana pokazao je javnosti svoju novu devojku, Andreu.

Izvor: Profimedia/Instagram/andrea.m.schlager/printscreen

Legendarni španski automobilista Fernando Alonso (40) svojevremeno je pet godina bio u braku sa poznatom pevačicom Rakel del Rosario, a od razvoda je povezivan sa brojnim lepim ženama. Imao je nekoliko veza o kojima je javnost pričala, a na Velikoj nagradi Majamija pokazao je novu devojku!

Alonso je ponovo zaljubljen, a njegova devojka o sportu zna gotovo isto koliko i on! Andrea Šlager je austrijska novinarka i TV lice koje pratio Formulu 1, MotoGP i tenis, pa joj nije bilo teško da osvoji nekadašnjeg šampiona sveta.

Bila je i u SAD na prvoj trci koja je ikada održana u Majamiju, a sigurni smo da će u narednom periodu imati neke ekskluzivne informacije iz redova Alpine za koju od prošle sezone vozi Alonso.

Pogledajte kako izgleda Andrea:

Inače, Španac se prethodne sezone vratio u Formulu 1 nakon što je delovalo da je završio karijeru u najbržem cirkusu na svetu. Pre toga je vozio za Minardi, Reno, Meklaren i Ferari, s tim što je u Renou i Meklarenu "odradio" po dva mandata.

Pored toga učestvovao je u brojnim drugim takmičenjima, a oprobao se i kao reli vozač. Ipak, najveći uspeh u karijeri su mu titule koje je osvojio sa Renoom 2005. i 2006. godine.