STRAŠNO

SKANDAL! UDARIO NOVINARKU PO ZADNJICI U UŽIVO PROGRAMU: Imitirao da jaše konja, pa je ponizio pred svima! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Nakon što je udario novinarku pozadnjici, poručio joj je da to okači na društvene mreže.

Izvor: Instagram/thatsportsspice/Screenshot

Poznata britanska rijaliti zvezda Ejmi Kristofers, koja je u međuvremenu postala sportska novinarka, doživela je veliko poniženje dok je izveštavala sa konjičkih trka.

Novinarka se uključila u program sa trke u Beverliju, a jedan od posmatrača trke ju je ponizio tako što je udario po zadnjici.

Išla je redom i pitala navijače da opišu najbolje utiske sa završene konjičke trke, nakon čega je jedan od njih počeo da oponaša jahanje konja, da bi nakon toga udario Ejmi Kristofers po zadnjici. Novinarka je bila vidno šokirana ovakvim seksističkim potezom svog gosta, ali je nastavila dalje program.

Da stvar bude gora, muškarac je Ejmi dobacio da sve to okači na društvene mreže, a ona je očigledno pozvala kolege iz "Dejli Mejla" kako bi se snimak brže raširio na internetu.

"Osećala sam se posramljeno i degradirano. Nakon što su se kamere ugasile, okrenula sam se i pitala ga da li misli da je to prikladno. Ja zaista ne očekujem da idem na posao i da me totalni stranac udari po zadnjici", poručila je novinarka, a u međuvremenu su mnogi u Engleskoj osudili takav potez.

I dalje se traga za počiniocem, a novinarka se nada da će snimak pomoći da se identifikuje.