Još 2 koraka

SRPSKI DRIM-TIM U POLUFINALU LIGE ŠAMPIONA: Potopili Francuze i čoveka koji nam je donosio trofeje, na redu je Breša!

Autor Nikola Lalović

Marsej na čelu sa Andrijom Prlainovićem nije se pokazao kao dostojan protivnik Novom Beogradu.

Izvor: MN Press

Novi Beograd je uspeo da dođe do velikog uspeha, polufinala Lige šampiona! Sa Igorem Milanovićem pored bazena i Dušanom Mandićem u njemu srpski drim-tim uspeo je da savlada Marsej i tako zakaže duel sa ekipom Breše u polufinalu. 

Iznenađenje na ovom meču bila je i promena golmana pa je tako Žoao Pedro Fernandes branio ispred Gojka Pjetlovića i bio je jedan od najzaslužnijih što je srpska ekipa i dalje u borbi za najvažniji trofej. 

NOVI BEOGRAD - MARSEJ 16:10 (5:4, 4:2, 3:1, 4:3)

Posle jako efikasne prve četvrtine u kojoj su oba tima pogađala Novi Beograd je nastavio da rešeta, dok je tim Marseja stao. Samo je Andrija Prlainović sa pet golova na kraju bio na visini zadatka, a on sam nije mogao protiv sjajne ekipe Igora Milanovića.

Već na poluvremenu prednost je bila tri gola razlike, a kada su na to dodata još dva do kraja treće četvrtine sve je bulo jasno. Na kraju je Dušan Mandić sa pet golova bio najefikasniji, Strahinja Rašović je dodao tri, a po dva su imali Martinović i Jakšić. 

Pro Reko je prošao u polufinale pobedom nad Barselonetom 11:10, a poslednjeg polufinalistu čekamo iz duela Ferencvaroša i Juga.