Kako bi to izgledalo?

IVANA PROMENILA PREZIME, A SAD ĆE I DISCIPLINU? Najbolju srpsku atletičarku bodri i olimpijska vicešampionka! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Ivana Vuleta bi uskoro mogla da se takmiči u još jednoj atletskoj disciplini, sudeći po njenoj poslednjoj objavi na društvenim mrežama.

Izvor: Facebook/screenshot/Ivana Spanovic

Najbolja srpska atletičarka mogla bi da promeni disciplinu!

Ivana Vuleta, devojačko Španović, odbranila je nedavno u Beogradu svetsko zlato, a novim snimkom na društvenim mrežama zagolicala je maštu svojih navijača. Ukoliko je ozbiljna u svojoj nameri, Ivanu bismo uskoro mogli da vidimo u troskoku!

Uspešna atletičarka je u ranoj fazi karijere već nastupala u različitim disciplinama, posebno sprinterskim trkama, a očigledno joj je želja da se oproba i u troskoku. Kako je istakla u komentarima ispod snimka koji je podelila na Instagramu, Ivana mašta o granici od 15 metara u ovoj disciplini.

Pogledajte neke od Ivaninih najboljih fotografija:

Trenutni svetski rekord u dvorani postavila je Venecueanka Đolimar Rohas baš na Svetskom prvenstvu u Beogradu, kada je skočila impresivnih 15 metara i 74 centimetra. Time je za čak 31 centimetar nadmašila prethodno najbolje ostvarenje, a danas Rohas važi za jednu od najboljih atletičarki sveta.

Ivana na početku sigurno ne bi mogla da se takmiči sa njom, ali bi bilo zanimljivo videti koliko može u ovoj disciplini.

"Da li da pokušam na nekom takmičenju?", napisala je Ivana Vuleta uz snimak skoka, a među onima koji su prokomentarisali snimak našla se i jedna od najboljih atletičarki u toj disciplini. Atraktivna Patrisija Mamona, srebrna sa Olimpijskih igara u Tokiju, želi da se takmiči protiv Ivane u troskoku!

Pogledajte njen troskok: