OGLASIO SE!

AUSTRALIJSKI FUDBALER UHVAĆEN KAKO SE DROGIRA: Isplivao ŠOKANTAN snimak, cela nacija bruji o skandalu zvezde! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Bejli Smit je velika zvezda u Australiji, a sada se nalazi na stubu srama nakon što se saznalo da je koristio zabranjene supstance.

Izvor: Twitter/@9NewsMelb/Printscreen

Australiju potresa veliki skandal!

Bejli Smit, supertalentovani igrač australijskog fudbala i jedna od najvećih mladih zvezda u toj zemlji, usnimljen je kako se drogira i od tada se nalazi na stubu srama!

Radi se o momku rođenom 2000. godine, koji se bavi sportom koji liči na mešavinu ragbija i američkog fudbala. Bejli Smit je trenutno možda i najprepoznatljiviji igrač australijskog fudbala širom zemlje.

On je bio usnimljen kako na žurci u nos ušmrkava nepoznatu supstancu, da bi se ubrzo potom u javnosti pojavio i drugi snimak, na kojem Smit drži kesicu sa belim prahom.

To je dovelo do burne reakcije australijske javnosti, da bi se nakon svega i Smit oglasio. On je svojim saopštenjem praktično priznao da se drogirao, iako to eksplicitno nije rekao.

"Svestan sam da se na društvenim mrežama pojavio moj snimak sa nedozvoljenom supstancom. U sučeljavanju sa ovim događajem, u iskušenju sam da govorim koristeći floskule i izbegnem problem. Međutim, odlučan sam da naučim svoju lekciju iz prošlosti, kako bih bio bolja osoba u budućnosti."

"Nakon mnogo razmišljanja, sada sam u poziciji da priznam učešće u događajima sa kraja 2021. godine zbog kojih me je stid. Nemam izgovor, ali stanje mog uma posle velikog finala je u velikoj meri palo, i izgubio sam kontrolu, zbog čega sam pravio velike greške. Sve ovo je rezultiralo mojim privremenim povlačenjem iz fudbala. Sve to me je podsetilo da sam još uvek čovek koji raste", objasnio je Smit u opširnom saopštenju.