ŠTA?!

ŽIZEL SNIMALA POLUGOLOG TOMA, A NAVIJAČ ISKORISTIO ŠANSU: Ispunio jedini uslov - dobija Brejdijev nošen donji veš!

Autor Dušan Ninković

Nikada nismo videli nešto slično, ali navijaču se isplatilo to što je imao smelosti da zatraži od legendarnog Toma Brejdija nošen donji veš.

Izvor: Profimedia

Ljubitelji NFL-a gledaće Toma Brejdija i naredne sezone u tom takmičenju, nakon što je odlučio da poništi sopstvenu odluku i ode u penziju ovog leta. Jedan od najboljih svih vremena igraće i dalje, ali je ovih dana u centru pažnje zbog nečeg potpuno drugačijeg.

Brejdi se na društvenoj mreži tviter obavezao da će jednom navijaču pokloniti donji veš koji je nosio na utakmici, ali samo pod jednim uslovom. I on je ispunjen...

Fan koji je predlogom šokirao Toma Brejdija upitao je da dobije nošenu opremu ukoliko skupi čak 40.000 lajkova na svoj tvit, što je vrlo brzo i ostvario. Zapravo, ljudi ne prestaju da lajkuju taj tvit, pa je trenutni broj lajkova blizu 90.000!

Zato će Brejdi morati da uradi nešto što verovatno nikada ranije u bogatoj karijeri nije. Od njega se očekuje da nakon nekog od mečeva u narednoj sezoni zapakuje opremu koju je nosio i preda je navijaču koji se na tviteru predstavlja kao Greg.

Sve ovo dogodilo se kao posledica video snimka koji je napravila njegova supruga Žizel Bundšen, svojevremeno jedna od najpoznatijih svetskih manekenki. Ona je supruga snimala ispred ogledala, samo u donjem vešu, a tom snimku nije bilo potrebno mnogo da postane viralan na društvenim mrežama.

Sedmostruki NFL šampion i petostruki MVP finala pokušao je da se odbrani od napada kamere, ali je prekasno primetio da prelepa Brazilka pravi materijal za društvene mreže.

Podsećamo, pored biznisa koji je razvio uporedo sa karijerom, Brejdi ne mora da brine za primanja ni kada prestane sa igranjem. Već je potpisao desetogodišnji ugovor koji zvuči potpuno nestvarno, a koji će ga gurnuti pravo pred kamere jedne od najpoznatijih američkih televizija.

Tagovi

nfl