Svaka čast!

ZAVRŠILA KARIJERU I IZGLEDA BOLJE NEGO IKADA! Pokrenula skandal, pa rodila sina, a 630.000 ljudi uživa zbog nje! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Nekadašnja odbojkašica iz Perua i godinama nakon igračke karijere pleni atraktivnim izgledom na društvenim mrežama.

Izvor: Instagram/r_miranda28/printscreen

Ako biste ljude koji prate sport pitali iz kojeg sporta dolaze najzgodnije devojke, verovatno bi većina kao odgovor ponudila odbojku. Svojevremeno se odbojkom bavila i Rosio Miranda (35), Peruanka koju ovih dana često možemo videti na instagramu.

Lepotica koja nakon igračke karijere izgleda bolje nego ikad skrenula je pažnju na sebe prethodnih dana kada je navijala za fudbalsku reprezentaciju u baražu protiv Australije. Nažalost, njen tim nije uspeo da se plasira u Katar, pa će propuštena šansa da je u novembru vidimo na nekom od stadiona dok se bude igrao Mundijal.

Ostaje nam da lepoticu iz Južne Amerike pratimo samo na instagramu, gde svoje fanove često obraduje provokativnim fotografijama.

Iako nije svetski poznata zbog svoje profesionalne karijere, žena koja je igrala za Universitario de Deportes ima preko 630.000 pratilaca. Najveći broj njih stigao je tu zbog atraktivnog izgleda nekadašnje odbojkašice koja nakon karijere izgleda bolje nego ikada!

Ovako izgleda Rosio Miranda:

Rosio Miranda je nekoliko puta naglasila da nema problem sa polugolim fotografijama na svojim profilima, pa će praksu sa kačenjem takvih slika nastaviti i u budućnosti. Na tu odluku neće uticati ni njena porodica, suprug koji je poznati peruanski biznismen i trogodišnji sin!

Inače, pored toga što nema problema sa golotinjom, Miranda u svojoj zemlji ima specifičan imidž. Poznata je kao osoba bez dlake na jeziku, a pre nekoliko godina baš od nje je krenuo skandal vezan za njen bivši klub. Otkrila je da postoje problemi sa plaćanjem igračica dok studiraju, a to je izazvalo mnogo bure u peruanskoj odbojci.

Rosio se ubrzo povukla iz sporta i postepeno počela da gradi karijeru na televiziji, kao voditeljska i glumica u lokalnim serijama.