Hrabro ili glupo?

AMERIKANKI JEDVA SPASILI ŽIVOT, A ONA HOĆE OPET U BAZEN: 48 sati kasnije javila: Dobro sam i biću uz moj tim! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Samo dva dana nakon jezivih scena koje smo videli Anita Alvarez hoće ponovo da se takmiči!

Izvor: Profimedia

Videli smo pravu dramu na Svetskom prvenstvu u plivanju gde se američka sportiskinja Anita Alvarez onesvestila i završila na dnu bazena! Ona se takmiči u sinhronom plivanju, a samo 48 sati nakon što je završila na dnu bazena hoće ponovo da se takmiči!

Andrea Fuentes koja je trenira je skočila u vodu i spasila joj život nakon što je u ženskom solo finalu samo odjednom potonula, a otkriveno je da Alvarez nije disala čak dva minuta.

"Ja to pričam i inače svima, jako sam zahvalna što je imam kao trenera. Kada sam saznala da će da me trenira nisam moigla da verujem. Što se incidenta tiče, delovalo mi je da imam zaista sjajan nastup. Moj najbolji nastup u karijeri i ne samo da sam bila sjajna, nego sam i uživala u trenutku", rekla je ona.

Objasnila je da se osećala sjajno do samog kraja svoje predstave, a onda je prvo izgubila osećaj nad jednom rukom, a potom i nad celim telom. 

"A onda na samom kraju znam da sam prestala da osećam ruku, ali sam pomislila daču sve od sebe da završim. Posle toga se samo sećam da sam krenula da tonem i pomislila da se ne osećam baš najbolje. I to je bukvalno poslednje čega se sećam", dodala je američka plivačica.

Ona je obradovala sve kada je javila da se oseća dobro i da se oporavlja, ali je mnoge iznenadilo što je 48 sati nakon jezivih scena u bazenu odbila da se povuče sa takmičenja! Anita Alvarez se i dalje nada da će nastaviti da se bori za medalje!

"Hvala svima, ja sam zdrava i osećam se dobro. Zahvalna sam na svim porukama podrške i nadam se da ću i dalje biti uz moj tim. Da li će to biti u vodi ili pored bazena, odlučiću zajedno sa medicinskim osobljem, ali u svakom slučaju imamo posao koji moramo da završimo", zaključila je Alvarezova.

Tagovi