Bravo!

ROĐENE 2005. A VEĆ PIŠU ISTORIJU - SRBIJA JE DOBILA DVE ATLETSKE KRALJICE: Oborile rekorde i donele dve medalje sa EP!

Autor Nikola Lalović

Teodora Boberić i Natalija Dragojević, zapamtite ta dva imena jer ćete ih čuti i u budućnosti!

Izvor: Instagram/natalija_dragojevic/bobericteodora

Srpska atletika blista i donosi medalje! Nakon što je Angelina Topić postavila svetski rekord, sada su još dve naše mlade nade napravile veliki rezultat. 

Teodora Boberić je postala vicešampionka Evrope na EP za takmičarke do 18 godina u troskoku, a Natalija Dragojević je bila trećeplasirana i osvojila je bronzu. 

Teodora Boberić je sa skokom od 13,36 metara postavila novi državni rekord, a Natalija Dragojević se popela na postolje zahvaljujući skoku od 13,04 što je njen rekord karijere za sada. Jedina koja je bolje skočila od njih dve bila je Francuskinja Ruže sa rezultatom 13.72 metra. Ovo su naše sjajne devojke:

Teodora Boberić je uspela da se izbori za ovakav rezultat iako je jedna od najmlađih takmičarki pošto je rođena 2. septembra 2005. godine i tek joj je 16 godina. 

Natalija Dragojevič je takođe 2005. godište, ali je rođena 2. marta i nedavno je proslavila svoj 17. rođendan. Kao i od Angeline Topić i Adrijane Vilagoš tek se čekaju njihovi najbolji rezultati, a već nam donose medalje!

Tagovi