UŽAS!

UBIO POZNATOG SPORTISTU, POLICIJA GA OPKOLILA I PUCALA: Odmah su shvatili ko je, ostao je mrtav na licu mesta!

Autor Dušan Ninković

Smrt američkog automobiliste Bobija Ista šokirala je javnost u SAD, a njega je na benzinskoj pumpi nožem usmrtio beskućnik.

Izvor: facebook/Rosa Yolanda Millsap

Strašna vest stigla je sinoć iz Amerike, pošto je nekada uspešni američki automobilista Bobi Ist (37) ubijen na benzinskoj pumpi, kada se zaustavio da natoči gorivo. Njega je sa nekoliko uboda nožem u predelu grudi ubio beskućnik Trent Vilijam Milsap, o kojem su novi detalji poznati tek danas.

Hitna pomoć koja je stigla na lice mesta nije uspela da pomogne Bobiju koji je umro na putu do bolnice, a policija je ubrzo uspela da identifikuje napadača. Za njim je raspisana poternica, a organima reda u Kaliforniji poznat je od ranije...

Trent Vilijam Milsap bio je na uslovnoj kazni zbog pljačke, a imao je i nekoliko neplaćenih kazni zbog kršenja uslovne kazne. Sve to bilo je dovoljno policiji da ga lako locira nakon što je na benzinskoj stanici nožem napao poznatog američkog sportistu.

Ovo je Trent Vilijam Milsap, kojeg je policija ubila:

Policajci su znali da beskućnik Milsap posećuje motele u okolnim mestima i da u njima povremeno živi, pa im nije bilo teško da ga nađu u Anahajmu. Nakon policijske potrage koja je potrajala nekoliko sati, Trent je morao da se suoči sa organima reda koji su ga opkolili u jednom od takvih smeštaja.

Osumnjičeni za ubistvo Bobija Ista nije želeo da sarađuje sa policijom, pa je ubijen tokom opiranja hapšenju. Po informacijama pojedinih američkih medija, on je otvorio vatru na policajce, a oni su odmah uzvratili pucnjima iz pištolja. Trent Vilijam Milsap ubijen je na licu mesta, a to je potvrdila i njegova sestra u objavi na društvenim mrežama.

Podsećamo, američki automobilista Bobi Ist nekoliko godina vozio je Nascar, a nastupao je u još nekoliko prestižnih takmičenja na američkom kontinentu. Njegova smrt šokirala je moto svet u SAD i od ubijenog sportiste oprašta se veliki broj navijača.