Samo kaplje!

UFC LEPOTICA ZARAĐUJE OD PRLJAVIH ČARAPA: Fanovi poludeli za njima, a cena je neverovatna!

Autor Dušan Ninković

Felis je svojevremeno bila jedno od najlepših lica MMA sporta, a danas njeni obožavaoci plaćaju stotine dolara za nošene čarape.

Izvor: Instagram/feliceherrig/printscreen

Nekada jedna od najatraktivnijih devojaka u borilačkim sportovima, a danas žena koja živi od veoma neobičnog biznisa. Amerikanka Felis Herig (37), MMA fajterka koja je pre nekoliko nedelja odlučila da završi profesionalnu karijeru, našla je novi način da zarađuje.

Nakon četvrtog uzastopnog poraza u profesionalnoj karijeri rešila je da više ne ulazi u oktagon, a izvor prihoda su joj nošene čarape! Par čarapa prodaje za oko 150 dolara, što je odlična cena!

Ona je ukratko objasnila kako je došla na ovu ideju, ali i od čega zavisi koliko novca morate da izdvojite da biste kupili njene čarape.

"Nakon prve operacije kolena, ne mogu reći da sam bankrotirala, ali više nisam dobijala novac. Ljudi su uvek bili opsednuti mojim stopalima. Nedavno sam kupila kuću i bio mi je potreban novac. Ako voliš noge i stopala, ja sam prava devojka za tebe. Prodajem i svoje čarape. Što ih duže nosim, cena je veća. Par čarapa u proseku košta oko 150 dolara", otkrila je Felis.

Ovako izgleda Felis:

Naravno, Felis nije prva devojka iz borilačkih sportova kojoj je ovako nešto palo na pamet. Najpoznatija je Pejdž Vanzant koja živi od svog "OnlyFans" profila, a slično je i sa Rejčel Ostovič. Za razliku od njih, Ebani Bridžis uzima novac od fanova upravo za čarape i donji veš!

Tagovi