Ludak!

ŠOK - MMA BORAC SKINUO GAĆE NA MERENJU PRE MEČA: Prošao vagu, pa pokazao celom svetu gde da ga poljubi! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Neverovatno je šta je uradio Pedi Pimblet, engleski borac koji privlači sve više pažnje.

Izvor: Instagram/Screenshot/theufcbaddy

Jedan od najkontroverznijih MMA boraca današnjice ponovo je napravio skandal. Pedi Pimblet će se u subotu boriti protiv Džordana Leavita, a pre toga meča je na zvaničnom merenju napravio nesvakidašnji potez - rešio je da skine svoj donji veš!

Englez koji je svetskoj javnosti postao nešto poznatiji kada je najavio da će postati najveća MMA zvezda na svetu prvo je sačekao da uredno obavi merenje i malo pokaže mišiće, a zatim uradio nešto u svom stilu. Okrenuo je leđa ka publici i svukao donji veš koji je imao na sebi tako da čitavom svetu pokaže zadnjicu!

"Svi koji su govorili da sam debeo, da neću proći vagu ili da ću se povući iz borbe, mogu me poljubiti u dupe!", izjavio je engleski MMA borac koji je uspeo da skine preko 20 kilograma kako bi se borio u subotu. On je između dva meča u UFC nabacio mnogo kilograma, pa je povratak na težinu ispod 70 kg bio jako težak posao za momka koji ima dve profesionalne borbe i isto toliko pobeda u ovoj organizaciji.

Momak iz Liverpula koji je i veliki navijač istoimenog kluba pokušaće da stigne i do trećeg trijumfa u nizu, a tako bi nastavio idealan skor na početku profesionalne karijere. Njemu je cilj da se uskoro bori za neki od pojasa u UFC, a ranije je izjavio da će po slavi stečenog u oktagonu nadmašiti najveća imena ovog sporta među kojima je i Irac Konor Mekgregor.

Da bi se to desilo, možda bi trebalo malo više da brine o oktagonu nego o svlačenju pred publikom, barem u ovom uvodnom delu karijere kada stvarno nije veliko ime u svetu borilačkih sportova.

Pogledajte Pedijev performans:

Tagovi