UH

"BLIZU SAM KRAJA, USKORO ĆU UMRETI!" Potresne reči Majka Tajsona: Pogledam se u ogledalo i vidim MRLJE... A novac je laž

Autor Milutin Vujičić

Majk Tajson se ne oseća dobro i priznao je da misli da neće još dugo živeti.

Izvor: YouTube/The Pivot Podcast/Screenshot

Legendarni američki bokser Majk Tajson, jedan od najvećih sportista svih vremena, dugo se borio sa depresijom nakon završetka karijere i po sopstvenom priznanju bio je vrlo loše, a iako je ponovo "stao na noge" požalio se u jednom intervjuu da se trenutno izuzetno boji za svoje zdravlje.

Bivši bokser (56) je priznao da misli da će uskoro umreti, čime je izuzetno zabrinuo svoje mnogobrojne navijače koji su nastavili da ga prate čak i kada se penzionisao.

"Naravno da ćemo svi jednog dana umreti. U poslednje vreme često se pogledam u ogledalo i vidim neke mrlje na svom licu koje pre nisam video. Govorim sebi da sam blizu kraja, da ću uskoro umreti", rekao je Tajson u jednom intervjuu tokom kog je delovao pomalo odsutno.

"Je**š novac. Ništa mi ne znači. Uvek kažem ljudima koji misle da će ih novac usrećiti da je to laž. Kad imaš novca, ne možeš da očekuješ da te neko voli".

Čini se da je u daljim odgovorima pronikao u srž problema koji ga muči.

"Kako ti nekoo može iskreno priznati ljubav kad imaš 500 milijardi dolara? Novac ti samo daje lažni osećaj sigurnosti. Misliš da ti se ništa ne može dogoditi. Ne veruješ da banke mogu propasti. Veruješ da si nepobediv kad imaš puno novca, ali sve je to laž. Zato uvek kažem da je to iluzija", dodao je legendarni bokser.

Pogledajte i kako danas izgleda Majk Tajson!

Tagovi