Užasno!

SKANDAL! RAKIĆ BRUTALNO NAPADNUT S LEĐA, ODMAH SE OGLASIO: "Smrade, sad će ceo svet da čuje koliko si go*no!"

Autor Dušan Ninković

Čuveni borac Aleksandar Rakić pratiocima na društvenim mrežama otkrio šta se dešavalo na događaju "UFC London".

Izvor: Instagram/rakic_ufc

Najpoznatiji MMA borac srpskog porekla obratio se pratiocima na društvenim mrežama šokantnom porukom. aleksandar Rakić, koji se takmiči pod zastavom Austrije, fizički je napadnut sinoć u Londonu. Incident se dogodio na događaju UFC London, a njega je pokušao da savlada čovek protiv kojeg se nekada borio u oktagonu.

Svojevremeno je Džimi Manuva dobio batine od Rakića, koji ga je nokautirao u njihovom jedinom međusobnom meču, a sada je pronašao najbezobrazniji način da uzvrati. Dok je Aleksandar Rakić napuštao dvoranu i kretao se ka hotelu, njegov nekadašnji rival ga je udario podlaktivom u vrat!

O tome Rakić nije želeo da ćuti, već je čitavom svetu ispričao šta se desilo nakon što je završeno veče u kojoj je publika ostala uskraćena za glavnu borbu, jer se Tom Aspinal povredio nakon 16 sekundi meča

"Džimi Manuva, pi*ko i kučkin sine. Napravio si potez kao pi*ka sinoć", počeo je Rakić obraćanje na društvenim mrežama. "Ljudi, hoću samo da vam kažem,  posle UFC London događaja, sa obezbeđenjem sam krenuo ka hotelu da bi 'gospodin koji i dalje spava' nešto dobacio ka meni. Nisam čuo šta, stvarno, nemam ništa sa njim... Okrenuo sam se i pokušao je da me udari, ali ni na tako maloj udaljenosti nije mogao da me pogodi, pa me je udario podlakticom u vrat. Obezbeđenje je brzo reagovalo i razdvojili su nas", rekao je Rakić.

"Čoveče... Kakav je to potez pi*ke... Znao si da sam sam u Londonu i da sam imao operaciju pre devet meseci i uradio si to. Toliko si loš gubitnik. Hoću da ljudi znaju kakvo si go*no. Zauvek ću biti u tvojoj glavi. Penzionisao sam te, nokautirao sam te i svet je to video. Srećno u penziji, uspavani čoveče", napisao je Rakić.

Aleksandar i Džimi borili su se na događaju odražnom prvog juna 2019. godine u Stokholmu, a Rakić je tom prilikom lako izašao na kraj sa protivnikom. Udarcem u glavu završio je borbu koja je trajala samo 42 sekunde, a Manuva se očigledno nije oporavio od tog poraza.

Inače, borac srpskog porekla ima skor 14-3 u profesionalnoj karijeri i pre nego što je zbog povrede kolena morao da preda meč Janu Blahoviču važio je za jednog od najozbiljnijih kandidata za mesto izazivača u poluteškoj kategoriji. Sigurni smo da će uskoro imati priliku da se bori za pojas, samo da se oporavi od neugodne povrede kolena koju je doživeo na tom meču.

Pogledajte njegovo obraćanje: