Žestoko

MISLIO SI DA TE NEĆU UDARITI?! Nasrnuo na Rakića, pa mu pisao i podsetio šta mu je OBEĆAO! Evo kako je počeo njihov rat

Autor Mladen Šolak

Poznati borac Aleksandar Rakić napadnut je u hotelu, a bivši borac koji je nasrnuo na njega oglasio se tokom večeri.

Izvor: Instagram/rakic_ufc/Profimedia

Austrijski borac srpskog porekla Aleksandar Rakić doživeo je veliku neprijatnost u hotelu u Londonu, kada je na njega nasrnuo bivši protivnik – Džimi Manuva. Napao ga je iznenada, udario podlakticom po vratu, a obezbeđenje ih je brzo razdvojilo. Rakić se potom oglasio na društvenim mrežama, prepričao šta je bilo i usput izvređao rivala koga je pobedio pre tri godine i to samo za 42 sekunde u oktagonu.

Na taj način, on je Manuvi završio karijeru u oktobru 2021, a bivši engleski borac mu nije zaboravio jednu poruku posle te borbe. Kada se oglasio i rekao da želi samo jednu borbu – revanš protiv Rakića, Aleksandar mu je odgovorio na Tviteru: "Još sedim na novcu koji sam dobio kao bonus za pobedu jer sam te nokautirao. Da li su ti potrebne funte?".

Manuva mu je tada odgovorio "Nekad je potrebna srećna, a ti si je imao te večeri. Samo budi siguran da ćeš je imati i kada te budem video. Sačuvaj tu istu energiju", napisao je borac koji je rođen u Sakramentu, ali se borio pod engleskom zastavom. On je na te iste reči podsetio i ove nedelje uveče, u odgovoru Rakiću:

"Borba je borba i svi pobedimo i gubimo i to je sve deo te borbe. Kada pokušavaš da pričaš s*anja mesecima posle borbe na Tviteru kao svaki 'tastatura-ratnik', obećao sam ti da ću te udariti kada te budem video.Sreo sam te prošle noći i kako si mogao da pomisliš da neću?".