Ostali sportovi

SKANDAL! SKIDAO SE PRED ŽENAMA, MALTRETAO IH, PA SE IZVUKAO: NFL zvezda dobila SMEŠNU kaznu i još 230 MILIONA DOLARA!

Autor Mladen Šolak

Dešon Votson optužen za grozne stvari i kažnjen je simbolično. Veoma brzo će nastaviti karijeru bez problema.

Izvor: instagram/deshaunwatson

Poznati američki kvoterbek Dešon Votson dobio je praktično simboličnu kaznu posle teških optužbi da je se*sualno uznemiravao više od 20 žena, za šta nikad nije osuđen. NFL ga je sankcionisao sa šest utakmica neigranja, što znači da će već tokom jeseni nesmetano moći da normalno nastavi da igra u dresu novog tima, Klivlend Braunsa, sa kojima je ove godine potpisao ugovor na 230 miliona evra.

Posležestokih optužbi na njegov račun, Votsonov prethodni tim Hjuston Teksans sklonio ga je iz tima pre godinu dana, pa ga trejdovao u Klivlend. Prema pisanju agencije Asošijeted pres, on je postigao vansudsko poravnanje sa 23 od 24 žene koje su ga teretile za seksualno uznemiravanje kada je dolazio na tretman masaže.

OPTUŽEN ZA GROZNE STVARI

Navodno se skidao pred njima, dodirivao ih penisom, ljubio ih protiv njihove volje, a jedna je svedočila da je primorao i na sek*ualne radnje. Votson je odbacio sve optužbe i ako ne bude daljih promena ipak će uspeti da se odbrani od ovakvih napada i da se izvuče bez iole težih posledica, osim izgubljenih sponzorskih ugovora sa poznatim kompanijama.

On ima 27 godina i posle simbolične kazne od šest utakmica neigranja pred njim su godine i godine nastupa u NFL-u, kao i ogroman novac.

Tagovi

nfl