Užas!

NEKAD DRUŽENJE SA MIOM KALIFOM, A SAD U CENTRU SKANDALA: Ima ugovor na 230 miliona i 22 prijave!

Autor Dušan Ninković

Čovek za koga se verovalo da će postati jedan od najboljih kvoterbekova na svetu poslednjih meseci nema previše vremena da misli o američkom fudbalu.

Izvor: Instagram/miakhalifa/printscreen

Svetska javnost, a posebno ljubitelji američkog fudbala, poslednjih dana mnogo pričaju o NFL zvezdi  Dešonu Votsonu (26), kvoterbeku Klivlenda. On se priključio treninzima svoje ekipe nakon što je čitavu sezonu propustio zbog teških optužbi za seksualne napade. Čak i pored toga što su dve porote u Teksasu odbile da ga proglase krivim, javnost u Americi posmatra Votsona kao se*sualnog predatora!

Više od 20 maserki i fizioterapeutkinja prijavilo je se*sualne napade od strane poznatog igrača američkog fudbala. Neke su pričale o detaljima poput zaključavanja u sobu, skidanja delova odeće koje nije morao da skine ili zahteva da mu masiraju intimne delove tela. Kako je Dešon ponovo u centru pažnje, na internetu je u prvi plan isplivao njegov snimak iz 2017. godine, na kojem je i jedna od najpoznatijih glumica u filmovima za odrasle, Mia Kalifa.

Njih dvoje su, zapravo, u jednom periodu bili najbolji prijatelji! Tada se čak pisalo i da su u vezi, što su oboje demantovali u medijima, ali zajednički snimci povremeno su se pojavljivali na internetu. Na jednom od njih vidi se kako vreme provode zajedno u dnevnoj sobi glumice iz filmova za odrasle, igrajuću košarku u improvizovanim uslovima.

Mia Kalifa pokušava da zakuca pored NFL kvoterbeka, a on je nimalo džentlmenski sprečava u tome. Njemu je ovaj neuspešan pokušaj bio smešan, što se može videti i na snimku koji su fanovi izvukli iz naftalina i ponovo "zavrteli" na društvenim mrežama.

Pogledajte kako izgleda Mia Kalifa:

Kada se snimak prvi put pojavio, mnogi su mislili da su Dešon i Mia zajedno. "Mi smo samo dobri prijatelji i živimo veoma blizu. Njegova poseta je bila jer smo želeli da zajedno pripremimo neke zdrave obroke", ispričala je tada glumica koja je tih godina bila na vrhuncu popularnosti. Ipak, njoj se rad u industriji nikada nije svideo.

Po*no glumica koja je između 2014. i 2019. snimala u industriji filmova za odrasle često je kritikovala industriju se*sa zbog lošeg tretmana prema ženama, malih zarada i katastrofalnih uslova na snimanjima. Njena borba bila je toliko lgasna da je u jednom trenutku podelila glumice na one koje podržavaju taj stav i na one koje smatraju da je Mia Kalifa zaradila previše u odnosu na staž koji je imala u karijeri. I dalje je veoma popularna, iako se već tri godine ne bavi ovim poslom.

Za razliku od nje, Dešon Votson i dalje igra američki fudbal. U međuvremenu se iz Teksasa preselio u Ohajo pa je sad član Klivlenda, a po svemu sudeći igraće i u predstojećoj sezoni. Kazna koja mu je izrečena prethodnih dana deluje veoma smešno i ne bi trebalo da mu utiče na karijeru koja je dobila pravi vetar u leđa ugovorom na 230 miliona dolara.

Tagovi