Odlaze!

OTKRIVEN PLAN ŠUMAHEROVE ŽENE: SKLANJA MIHAELA USRED OPTUŽBI! Potrošiće 30 miliona evra i PROMENITI ŽIVOT celoj porodici

Autor Dušan Ninković

Porodica legendarnog Mihaela Šumahera prethodnih nedelja ponovo je u centru pažnje, a supruga Korina ima ideju kako da "pobegnu" od očiju javnosti.

Izvor: Profimedia

Dok sin legendarnog Mihaela Šumahera poslednjih dana mora da brine da li će imati ugovor za narednu sezonu u Formuli 1, svetska javnost mnogo više pažnje posvećuje ocu, nekada velikom šampionu. Poslednjih nekoliko nedelja porodica Šumaher je ponovo u centru pažnje, a sve je krenulo od izjava koje su davale komšije porodice Šumaher i njegov nekadašnji agent Vili Veber.

Celom situacijom najviše je pogođena supruga Korina koja je prvo zaplakala pred kamerama, a zatim objasnila kako joj Mihael nedostaje svakoga dana. Ona je sticajem okolnosti morala da postane glava porodice, a nemački mediji tvrde da su otkrili njen naredni potez.

Po njihovom pisanju, Korina Šumaher planira da preseli čitavu porodicu na Majorku!

Na početku tog velikog plana je kupovina vile čija je vrednost preko 30 miliona evra, a zatim i selidba na ovo ostrvo u Sredozemnom moru. Pored Korine i Mihaela, vila bi trebalo da bude dom i za njihovu decu - vozača Formule 1 Mika i ćerku Đinu-Mariju koja se bavi konjičkim sportovima.

Upravo bi zbog toga novi dom porodice Šumaher mogao da ima ogroman ranč, na kojem bi bilo mesta za konje. Svojevremeno se i Korina profesionalno bavila konjičkim sportom, pa ne čudi što bi porodica Šumaher želela da u svom parčetu raja ima prostor za ergelu ljubimaca.

Inače, novi dom porodice Šumaher trebalo bi da bude u luksuznom letovalištu Andratk, mestu koje se nalazi na samom zapadu ostrva. Gradić koji ima tek nešto više od deset hiljada stanovnika okružen je sa jedne strane morem, a sa druge planinama i zbog toga je veoma popularan među poznatim ličnostima koje traže mirniju destinaciju. Po informacijama iz Nemačke, porodica Šumaher već je posetila vilu koju želi da kupi.