Svaka čast!

AMERIKANKA DOBILA STRAŠNE BATINE, ALI ĆE ZARADITI NA TOME: Prebijena lepotica na internetu prodaje donji veš! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Čini se da je ovo veoma lagan način za zaradu, pa Hana Goldi želi da isproba.

Izvor: Instagram/hannahgoldy/printscreen

Devojke iz sveta borilačkih sportova uopšte nisu retkost na sajtovima za odrasle, a u toj poziciji je i jedna od najatraktivnijih žena MMA sveta - Amerikanka Hana Goldi (30). Devojka kojoj borilačka karijera ovih dana ne ide sjajno pronašla je način za dodatnu zaradu u trenucima kada bi mogla da ostane bez UFC ugovora.

Hana sada ima skor od šest pobeda i tri poraza, a zanimljivo je da je izgubila tri od poslednja četiri meča. Pre dolaska u UFC imala je maksimalan učinak od pet pobeda, ali sada su na drugoj strani oktagona daleko teže protivnice. Među njima i Moli Meken, devojka koja je u Londonu bila bolja od Hane. Zbog strmoglavog pada u karijeri, Goldi je morala da se okrene sajtovima za odrasle...

Preko "OnlyFans", najpopularnijeg među njima, Hana pokušava da proda donji veš koji je nosila na merenju pred borbu koja je održana krajem jula u Londonu. "Stavljam na aukciju donji veš koji sam nosila na merenju pred UFC borbu. Ponude mi šaljite u inboks", napisala je Hana Goldi i verovatno zainteresovala mnogo fanova.

Pogledajte kako izgleda Hana:

Ona je već neko vreme veoma aktivna na toj platformi, a svojevremeno je otvorila nalog zbog pandemije korona virusa. Tada nije bilo borbi, ali ni drugih načina da zaradi za sebe i sina, pa je morala da se okrene prodavanju intimnih fotografija. U međuvremenu je videla da je odlično ide na ovom sajtu, pa joj je kupovina kuće bio jedan od ciljeva.

Za provokativne slike i snimke američke MMA borkinje potrebno je da izdvojite 10 dolara na mesečnom nivou. Ta cena sličan je cenama koje su odredile ostale devojke koje su iz sporta prešle na sajtove za odrasle. Za sada nije poznato kakve su ponude stizale za Hanu i da li je uspela da proda svoje nošene gaćice.

Pogledajte detalje njihove borbe:

Moli Meken - Hana Goldi
Izvor: Youtube/Clever Spot MMA

Tagovi