Pogledajte

UKLETA VILA MAJKA TAJSONA - TU JE DRŽAO TIGROVE KAO LJUBIMCE! Jedna kada košta 2 MILIONA, a sada sve TRUNE! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Majk Tajson je živeo punim plućima, a ovo je jedna od njegovih vila koja je danas potpuno napuštena u trune!

Izvor: Instagram/screenshot/MikeTyson/Youtube/ Derelict Doug

Majk Tajson trenutno proživljava teške trenutke i boji se za svoj život, ali tokom osamdesetih i devedesetih živeo je jako brzo i luksuzno. Jedan od najboljih boksera u istoriji imao je brojne vile, a jedna od njih bila je u Ohaju.

Tamo je tokom osamdesetih specijalno za njega napravljen objekat od 13.500 kvadratnih metara, a odmah pored je bila i luksuzna vila njegovog agenta i promotera čuvenog Dona Kinga. Ipak, ta vila je sada potpuno napuštena dve decenije!

Vila koju je napravio imala je kadu čija je konstrukcija kotšala 2.000.0000 dolara, a u pet soba bili su postavljeni kristalni lusteri. Svaka soba imala je svoju kuhinju, a bazen ispred kuće bio je veći od prosečne kuće u to vreme u Sjedinjenim Američki Državama. 

Baš u toj vili Tajson je držao tigra koga je kupio da mu bude kućni ljubimac, a da uklopi enterijer sa svojim egzotičnim ljubimcem svuda je na podovima imao zebraste dezene. Flurescentna svetla su bila svuda po vili, a ovde je živeo sve do 26. marta 1992. godine kada je zbog seksualnog napada osuđen na šest godina zatvora. Pogledajte kako danas izgleda ova napuštena vila: 

Tajson je tada sa 25 godina morao iza rešetaka i proveo je tri godine u zatvoru, ali je kasnije opet morao u zatvor zbog saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao 1998. godine. Nakon saobraćajne nesreće napao je dvojicu motorista, a nakon svega toga Tajson je upao u velike finansijske probleme. 

Nije uspeo da proda vilu kada je 2003. godine morao da proglasi bankrot i od tada je vila napuštena! U jednom momentu 2010. godine biznismen Pol Moneo je kupio ovu vilu za 1.300.000 dolara, ali nikada nije živeo u njj pošto je ubrzo bio osuđen za pranje novca i prevaru i morao je u zatvor. 

Vila je i danas napuštena iz nekoliko razloga. Prvenstveno je prevelika da bi bilo kome bila interesantna, a sa druge strane ni Ohajo nije lokacija za koju su bogati spremni da izdvoje mnogo novca.

Tagovi