POGLEDAJTE

NAJLEPŠA ATLETIČARKA U PROVOKATIVNOM IZDANJU! Svi kamermani snimali njen kostim, a Alisa je onda OČARALA publiku!

Autor Nebojša Marković

Alisa Šmit nije spadala među favorite, ali su bez obzira, sve TV kamere bile uperene u lepu Nemicu.

Izvor: Profimedia

Alisa Šmit je jedna od najlepših atletičarki i sportistkinja sveta, a na početku Evropskog prvenstva u atletici ponovo su sve oči bile uprte u nju.

Nemica koja se takmiči pred domaćom publikom u Minhenu, plasirala se u polufinale trke na 400 metara i tako oduševila svoje brojne fanove!

Na Olimpijskom stadionu u Minhenu, uspela je da u finišu trke stigne do rezultata koji je doneo mesto u polufinalu. Zbog toga će biti oduševljeni i ljubitelji atletike, ali i reditelje TV prenosa.

Iako Alisa Šmit nije bila među glavnim favoritkinjama u svojoj trci, ona je privukla najveću pažnju svih prisutnih. Ova devojka je van tartan staze poznata i po modelingu, a na Instagramu je prati 3.200.000 ljudi!

Razlog za to su i njene fotografije kojima oduševljava svoje pratioce, a sada je na Evropskom prvenstvu to učinila u atraktivnom jednodelnom kostimu. Pogledajte kako je izgledala njena trka:

Alisa je u juniorskoj konkurenciji uspevala da osvaja medalje na takmičenja, ali u seniorskoj ne beleži tako zapažene rezultate. Ipak, njen Instagram profil je i te kako zapažen u svetu ljubitelja sporta. Evo i zašto: