Bomba!

HRVATI U ŠOKU - SA 23 ZAVRŠIO KARIJERU I PREŠAO U PARTIZAN: Umesto za reprezentaciju igraće u Beogradu!

Autor Dušan Ninković

Talentovani vaterpolista iz Hrvatske jedno od je od najvećih pojačanja Partizana za narednu sezonu.

Izvor: Instagram/_pape12/printscreen

Vaterpolo klub Partizan danas je održao konferenciju koja je izazvala mnogo pažnje u Srbiji, a kasnije u toku dana stigle su informacije i o jednom od pojačanja za novu sezonu. Novi član tima sa bazena na Banjici jeste hrvatski igrač Lovro Paparić (23), čovek koji stiže iz grčkog Vuljagmenija.

Ta vest izaziva mnogo pažnje u Srbiji, dok je u Hrvatskoj Paparić glavna tema iz potpuno drugog razloga. On je razočaran što ga Ivica Tucak nije stavio na spisak za pripreme pred Evropsko prvenstvo poručio da više ne želi da nastupa za seniorsku reprezentaciju Hrvatske!

Paparić inače igra na centarskoj poziciji, gde Tucak ima veliki izbor igrača i gde nije bilo mesta za sve vaterpoliste koji su očekivali poziv u nacionalni tim. Prednost su dobili Josip Vrlić, Ivan Krapić i Antonio Dužević, što je Lovra nateralo na radikalnu odluku - da se povuče iz reprezentacije sa 23 godine!

Ovo je novi vaterpolista Partizana:

Inače, reprezentacija Hrvatske će se u Šibeniku pripremati za Evropsko prvenstvo, a zatim u Beogradu odigrati kontrolni turnir na kojem će proveriti svoju formu. U glavnom gradu Srbije biće i Lovro Paparić, ali ne kao član nacionalne selekcije već kao novo pojačanje Partizana, jednog od najvećih vaterpolo klubova u Evropi.

Crno-beli u ovom trenutku nisu blizu vrha evropskog vaterpola, ali bi u narednim godinama mogli da se izgidnu. O tome je govorio i legendarni filip filipović koji očekuje da tim koji se stvara na banjici za dve godine bude sposoban da se bori za trofeje!