AU!

MOŽETE LI DA PREPOZNATE LEGENDE SA FOTKE? Šampion se u potpunosti promenio, niko NE MOŽE da veruje kako ON sada izgleda!

Autor Nemanja Stanojčić

Andrija Gerić objavio je jednu fotografiju koja je šokirala mnoge...

Izvor: Facebook/screenshot/Andrija Geric Mental sport coaching

Kada se spomenu odbojka i Srbija u istoj rečenici jedna od prvih asocijacija svakako je Ivan Miljković. Šampion i jedan od najpoznatijih srpskih odbojkaša svih vremena. Da li biste ga danas prepoznali?

Još jedan čuveni odbojkaš Andrija Gerić objavio je na svom Fejsbuk profilu fotografiju sa sunarodnicima i nekadašnjim saigračima. Tu su još Miljković, Vasa Mijić i jedan aktivni odbojkaš Zakari Omošebi koji je upijao lekcije od legendi. Međutim, ono što je mnoge iznenadilo je kako sada izgleda Ivan.

Fotka je postala hit na društvenim mrežama, mnogi su je podelili i mnogi su u šoku. Retko ko je iz prve uspeo da prepozna Miljkovića. Pitali su se mnogi šta mu se desilo i kako je došlo do ovolike promene.

Miljković je karijeru počeo u Partizanu, igrao je za Lube Maćeratu, Romu, Olimpijakos, Al Rajan, Fenerbahče, Al Arabi, Lube Civitanova i Ankaru. Sa nacionalnim timom osvojio je pregršt medalja i imao je mnogo uspeha. Igrao je za Jugoslaviju, Srbiju i Crnu Goru i Srbiju.

Na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine osvojio je zlato. Sa Svetskog prvenstva doneo je dve medalje (srebro 1998. u Japanu i 2010. u Italiji), u Svetskoj ligi osvojio je pet medalja (četiri srebrne i dve bronzane medalje), sa Evropskih prvenstava doneo je dva zlata (2001. u Češkoj) i 2011. u Austriji i Češkoj i tri bronze...