BRAVO, ĆALE!

"SEDIM I PLAČEM!" Najponosniji otac u Srbiji se oglasio jutro posle BRONZE sjajne Angeline: Šta uradi NAŠE PRVENČE...

Autor Milutin Vujičić

Dragutin Topić je i dalje u čudu šta je njegova kćerka Angelina uspela da uradi na Evropskom prvenstvu u Minhenu, sa samo 17 godina.

Izvor: RTS/screenshot

Supertalentovana srpska atletičarka Angelina Topić napravila je senzaciju na Evropskom prvenstvu u atletici u Minhenu. Iako je tek nedavno napunila 17 godina, Angelina je uspela da se nosi sa znatno starijim i iskusnijim takmičarkama, pa je preskočivši visinu 193 centimetra došla do bronzane medalje!

Juniorska prvakinja Evrope, i bronzana na Svetskom prvenstvu za juniorke u skoku uvis, obradovala je kao nikada svog oca Dragutina Topića koji se uspehu kćerke radovao više nego u svojim najslavnijim danima. I jedva je došao do reči...

"Kažu da je jutro pametnije od večeri...", počeo je Dragutin Topić obraćanje na Instagramu.

"I dalje ne shvatam da je ovo dete, Biljino i moje prvenče uradilo ono što je nemoguće. Najmlađa osvajačica medalje ikada na evropskim prvenstvima. Sedim i plačem. U glavi mi je samo moj pokojni trener Mika od koga sam upijao svaku reč i tvrdim Vam da je on i dalje tu pored mene, sedi i šapuće mi, bodri i ispravlja me, daje mi savete i ne dozvoljava mi da pogrešim", napisao je legendarni srpski atletičar i dodao:

"Hvala ti kume na svemu, ova medalja je za tebe, da li će ih biti još ne znam, ali ova je tvoja".

Angelina Topić je inače rođena 2005. godine, a očigledno je nasledila gene svojih roditelja. Dragutin (51) je jedan od najboljih atletičara koje je Srbija imala i takođe nam je donosio brojne medalje ipostavljao rekorde u skoku uvis, dok je Biljana predstavljala našu zemlju u troskoku.

Sigurni smo da ponosni roditelji ne bi imali ništa protiv da ih kćerka Angelina nadmaši, a krenula je u pravom smeru pošto je pokazala da je poput Adriane Vilagoš, naše mlade bacačice koplja, jedna od najtalentovanijih atletičarki sveta.