Jedva čeka!

O SMRTI SPORTISTE (22) MESEC DANA PRIČA AMERIKA: Javila se njegova devojka i rekla NEOČEKIVANU vest!

Autor Dušan Ninković

Devojka nekadašnjeg igrača američkog fudbala na koledžu Oregon čeka dete posle njegove smrti.

Izvor: Instagram/kellythekay/spider_/printscreen

Tragedija, pa najlepše moguće vesti! Više od mesec dana nakon tragične pogibije Spensera Veba (22), momka koji je igrao američki fudbal na koledžu Oregon, njegova devojka je saopštila da čeka bebu! Ova vest oduševila je njihove zajedničke prijatelje, ali i samu Keli koja jedva čeka da se porodi i vidi "anđela kojeg su zajedno stvorili".

Nekadašnji tajt-end koledža Oregon izgubio je život u nesreći koja se dogodila oko 55 kilometara od kampusa u kojem je živeo, na jezeru Trijangl. Spenser se sredinom jula okliznuo na stenama pored jezera i prilikom pada zadobio teške povrede glave, zbog kojih je kasnije i preminuo.

"Uskoro, beba Veb! Stvorili smo anđela pre nego što te je nebo uzelo. Sve što si ikada želeo je da postaneš otac. Znam da ćeš biti najbolji odozgo", napisala je Keli na društvenim mrežama uz objavu da je trudna.

Pogledajte kako izgleda Keli:

"Ne mogu da verujem da ću ovo morati da radim sama, ali me i dalje drži saznanje da ću imati deo tebe uz sebe. Jedva čekam da upoznam osobu koja je pola ti, pola ja. Volim vas zauvek, oboje", dodala je Keli.

Po informacijama koje su nakon smrti Spesnera Veba podelili lekari i šerif, njegova smrt bila jen nesrećan slučaj. Pad nekadašnjeg koledž sportiste bio je dug čak 100 metara, a prolaznici i ostali kupači pokušali su da mu pomognu. Nisu uspeli u tome i talentovani Spenser Veb izgubio je život tom prilikom.

Tagovi