Ostali sportovi

HAOS - ČUVENI SPORTISTA PUŠIO MARIHUANU PRED ANTIDOPING AGENTOM! Sve snimao uživo: Za*bavam vas već dva dana! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Nejt Dijaz će nam svima nedostajati kada se povuče.

Izvor: Twitter/screenshot/mmamania

Uskoro se i nekadašnji MMA šampion Nejt Dijaz vraća u oktagon, pošto će 10. septembra imati borbu sa neporaženim Čečenom Hamzatom Čimajevom. Dijaza pamtimo iz perioda kada je bio veliki rival Konora Mekgregora, a iako je uvek bio kontroverzan novi snimak koji je izbacio šokirao je sve!

Dijaz čeka meč za koji mnogi tvrde da će mu biti poslednji u karijeri, a on je snimio posetu agenta američke antidoping agencije (USADA). Došli su iz USADA da ga testiraju, on je strpljivo odgovarao na njihova pitanja i davao im potrebne uzorke, ali sve to sa džointom u ustima!

"Ovaj čovek neće da mi izađe iz kuće jer mu nisam dao dovoljno 'pišaćke'. Za*ebavam se s USADA-om već drugi dan. Dođi za šest sati i daću ti koliko treba", rekao je Dijaz u jednom trenutku, vidno opušten usled dejstva marihuane.

I dok neke sportiste hapse zbog posedovanja ove biljke, u UFC-u je ona odavno dozvoljena. Dokazano je da se borci brže oporavljaju kada puše marihuanu i svuda to MMA sportisti koriste. Pogledajte scene i Dijazovog doma:

Službeniku USADA je bilo vidno neprijatno, pokušavao je da pobegne iz kadra, ali nije mu bilo jednostavno, jer je Dijaz insistirao da snimi i njega. Navijači američkog borca su bili oduševljeni ovim kadrovima i pokazalo se zašto je on jedan od najpopularnijih u MMA.

Nakon svega čeka se borba u kojoj je Dijaz ogroman autsajder, a na kraju te borbe mu ističe ugovor sa UFC-om i dobro informisani krugovi navode da Dejna Vajt nema nameru da mu ga produži. Do sada je na 30 mečeva u UFC-u imao 20 poebda i 13 poraza. 

Tagovi