POSTAVIO NA INTERNET!

MEKGREGOR NAPRAVIO SKANDAL - OBJAVIO SNIMAK NA KOM GA DEVOJKA ORALNO ZADOVOLJAVA! MMA borac na udaru, svi su ovo videli!

Autor Nemanja Stanojčić

Konor Mekgregor napravio je još jedan kontroverzan potez...

Izvor: Printscreen/Instagram/Thenotoriousmma

Konor Mekgregor poznat je kao jedan od najboljih MMA boraca u istoriji, ali u isto vreme i jedan od najkontroverznijih. Njegovi potezi van oktagona su ono o čemu se mnogo više priča, sada je ponovo napravio skandal.

Na društvenim mrežama je objavio snimak na kom se vidi kako ga devojka oralno zadovoljava na jahti. Sakrio je njeno lice, pa se ne vidi da li je u pitanju njegova supruga Di Devlin ili neka druga žena, ali je to izazvalo buru na internetu.

Zbog ovog poteza ga mnogi osuđuju i prozivaju, nalazi se na udaru, mada njega to preterano ne dotiče. Nastavio je da objavljuje fotke i snimke na svom Instagram profilu i na taj način je svima stavio do znanja da ga ne zanima mišljenje drugih ljudi. Inače, ovu jahtu je platio tri miliona evra.

Što se njegove karijere tiče, trenira za povratak u MMA. Još uvek nije poznato kada bi mogao da se vrati, mada prema trenutnim dešavanjima teško da će do toga doći ove godine. Poslednji meč u oktagonu Irac je imao u maju 2011. godine protiv Dastina Poarijea i tada je doživeo lom noge, zbog čega je morao na dužu pauzu.

Ovo je njegova jahta: