BIĆE HAOSA!

MMA SPEKTAKL U ARENI - BEOGRADSKI ASFALT ILI BRAZILSKA FAVELA? Bakočević najavljuje šou: Nokautiraću ga, džaba je došao!

Autor Nemanja Stanojčić

Vaso Bakočević boriće se brazilcem Vijeirom u srpskoj prestonici.

Izvor: SBC

Sve je spremno za MMA spektakl u beogradskoj "Areni". U organizaciji "SBC revenge" publika će moći da uživa u najjačem "fight cardu" koji je jugoistočna Evropa ikada videla. Svi će 9. septembra imati priliku da vide prave majstore u oktagonu.

Na samo nekoliko dana od sudara MMA titana u pratnji medija Arenu obišli su Vaso "Psychopath" Bakočević (skor 42-22-1) i Maks Dener Vijeira (8-0) koji će biti glavni akteri jedne od najvećih borbi večeri. Najpoznatiji regionalni borac tako će pred beogradskom publikom nastupiti protiv takmičara iz brazila, bivšeg "jungle fight" šampiona Vijeire.

"Videćemo šta je tvrđe: beogradski asfalt ili brazilska favela. Mislim da je Maks dolazio džabe čak iz Brazila, mada će bar malo da vidi sveta. Ipak, u petak se neće lepo provesti, kao i poslednji put kad je Brazilac došao u Srbiju. Franku sam nokautirao u prvoj rundi, a ovaj će možda proći još gore. Ako se napuni 'Štark arena', ovde će da bude 'pucnjava'. SBC je definitivno preozbiljna promocija. I moj i ostali mečevi biće vrhunski, biće puno UFC veterana, ko nije kupio kartu za ovo, grdno je pogrešio", poručio je Bakočević.

Izvor: SBC

O Vasi ne treba trošiti reči, radi se o iskusnom borcu sa 68 MMA nastupa iza sebe. Kako na SBC-u tako na KSW-u, Bellatoru. Prekaljeni crnogorski profesionalac sa adresom u Srbiji spreman je da priredi još jedan spektakl ljubiteljima MMA. Ovog puta protiv Brazilca.

"Ovo mi je 69. meč. Boksovao sam golim šakama, učestvovao sam u borbama bez pravila. Mislim da ću ga nokautirati u prvoj rundi, žurim posle na slavlje. Što kraće, to bolje. Maks se sigurno dobro spremao i tvrd je borac. Kao i svi Brazilci, sigurno ima znanje o džiu džici, pa ću gledati da ne završimo u parteru i da meč završimo dok smo na nogama ili da budem u gornjoj poziciji, gde bih završio tehničkim nokautom."

Kada je objasnio svoje planove i taktiku kojom planira da prebije protivnika, pričao je i o drugim mečevima. Obećava spektakularno veće u Areni i ističe da vredi gledati sve borbe. Nada se da će dvorana biti puna.

"U glavnoj borbi večeri imamo Stefana Negucića, koji će se boriti protiv Mišela Prazeresa, ko god da je gledao UFC, veoma dobro zna o kome je reč o kakvom borcu i majstoru ovog sporta. Slobodan Maksimović će se boriti protiv Tijaga Tratora, takođe UFC veterana. Miloš Janičić će se boriti protiv Akbara Gadžiekperova, Stefan Sekulić protiv Aslambeka Arsamikova... Borbe će da budu brutalne, to garantujem", istakao je Bakočević.

Izvor: SBC

Brazilski predstavnik i naredni protivnik Bakočevića ima samo reči hvale za Srbiju. Za narednog rivala smatra da "mnogo priča i da može da ga pobedi."

"Očekujte šou, rat i krv u oktagonu. Ne mislim ništa naročito o Vasi Bakočeviću. Smatram da mnogo priča i da treba da pokaže šta ume u borbi. Mnogo mi se dopada u Srbiji. Svi me tretiraju s pažnjom i poštovanjem, što je veoma lepo. Mesec dana sam proveo u vašoj zemlji. Ovde sam se pripremao, što je prošlo odlično. Puno sam se trudio, verujem da ću pobediti i prirediti pravi šou publici. Imao sam problema sa zakonom u Brazilu, ali to je sve iza mene. Hvala svima za novu priliku, naročito Bojanu Mihajloviću i Nikoli Rupiću. Sa zadovoljstvom ću pokazati beogradskoj publici šta je MMA sport", zaključio je Maks Dener Vijeira koji je posle dve i po godine provedene u zatvoru u domovini ušao u MMA svet...