Brutalno!

OLIMPIJSKA ŠAMPIONKA POKAZALA NAJBOLJE TELO SVETSKE ATLETIKE! Letovanje na Jadranu, kupaći i raširena zastava Hrvatske!

Autor Dušan Ninković

Pred njom je impresivna atletska karijera, a već ima zlato sa Olimpijskih igara.

Izvor: Instagram/briana.nichole/printscreen

Svojevremeno najveća nada svetske atletike u sprinterskim disciplinama, prethodnog leta u Tokiju zlatna sa štafetom Jamajke na 4x100 metara, a danas devojka o kojoj se piše zbog njenih fotografija sa letovanja. Brijana Vilijams (20), rođena Amerikanka koja trči pod zastavom jamajke, iskoristila je leto da okupa u našem komšiluku i na hrvatskom primorju pokazala jedno od najzategnutijih tela svetskog sporta.

Atraktivna atletičarka prethodnih dana kupala se na Jadranskom moru, a na svom Instagram profilu pozirala je u kupaćem kostimu, ali i sa zastavom Hrvatske. Neke od fotografija koje su nastale na luksuznoj jahti podelila je sa svojim pratiocima i izazvala oduševljenje među ljubiteljima atletike. Pogledajte fotografije koje je napravila u Hrvatskoj:

Inače, Brijana je na kvalifikacijama za Olimpijske igre u Tokiju bila četvrta najbrža takmičarka Jamajke, pa nije obezbedila šansu da se takmiči u pojedinačnoj konkurenciji. Umesto toga bila je deo sprinterske štafete i sa svojim timom stigla je da zlatne medalje, svoje prve na velikim takmičenjima u sneiorskoj konkurenciji. Naravno, to je tek početak za Brijanu, kojoj se predviđa impresivna karijera.

Ona je kao tinejdžerka poređena sa Boltom jer je dominirala sprinterskim disciplinama na Jamajci, ali i na Svetskim takmičenjima u mlađim kategorijama. Davne 2018. godine je bila najbrža juniorka sveta na 100 metara, iako se u tom trenutku takmičila sa devojkama koje su četiri godine starije od nje! Najbolje vreme u karijeri joj je 10,94, a ove godine smo imali priliku da je gledamo i na Svetskom prvenstvu u dvorani u Beogradu, gde se takmičila na 60 metara. Ličnim rezultatom (7.04) stigla je do šestog mesta u finalu.

Ovako izgleda Brijana, jedna od najatraktivnijih atletičarki današnjice: