RAZVODE SE?

PUKLA LJUBAV - ŽIZEL OSTAVILA BREJDIJA I OTIŠLA IZ KUĆE! Brazilka je ljuta na NFL legendu: Ovaj potez mu nije oprostila!

Autor Nebojša Marković

Američki mediji bruje o rastanku i navodno sve izvesnijem razvodu legendarnog igrača američkog fudbala Toma Brejdija i brazilskog supermodela Žizel Bundšen.

Izvor: Profimedia/Instagram/gisele/Printscreen

Da li je to ljubav pukla? Američki mediji bruje - sve ukazuje na to da su legendarni NFL igrač Tom Brejdi i svetski poznati model Žizel Bundšen blizu razvoda!

Jedan od najpoznatijih parova u svetu sporta i mode mogao bi da se raziđe, priča se o tome da više ne žive zajedno, a za sve je navodno kriva Brejdijeva odluka da ipak ne završi NFL karijeru!

Brejdi (42) je prošle sezone odlučio da mu to bude poslednja godina u NFL-u i da kao najtrofejniji kvoterbek u istoriji prekine sa igranjem i konačno se posveti porodici. Ipak, Amerikanac nije mogao da izdrži i objavio je povratak američkom fudbalu, od čega ni prelepa Žizel nije uspela da ga odgovori.

I sada mediji u SAD navode da su tenzije među njima toliko velike da više i ne žive zajedno. Žizel nije bila srećna kada je njen muž rešio da se vrati nastupanju u NFL ligi samo dva meseca nakon onoga što je trebalo da bude njegovo penzionisanje.

Brazilska manekenka je navodno bila toliko ljuta da je napustila porodičnu vilu. U međuvremenu se vratila na Floridu da bi provodila vreme sa decom, ali i dalje ne živi sa Brejdijem, piše "TMZ". Sve je podgrejao i Brejdijev nedolazak na jedan trening zbog "rešavanja ličnih problema".

Brejdi i Žizel Bundšen su u braku već 13 godina i imaju dvoje dece, ali sada bi poznati bračni par mogao da se i zvanično raziđe. Ovo je lepa Žizel koja nije uspela da odgovori Brejdija od sportske penzije: