UPS!

GOLE GRUDI SU HIT U BORILAČKIM SPORTOVIMA - ČAK I KAD JE NAMEŠTENO: Kanađanka šokirala protivnika svog muža! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Neverovatan potez Čelsi Grin, koja je odlučila da na ovaj način odluči meč u kojem je učestvovao njen suprug.

Izvor: Instagram/chelseaagreen/Twitter/TheCovalentTV/printscreen

Pre nedelju dana bivša MMA zvezda Tai Emeri je šokirala svet borilačkih sportova jer je nakon pobede u boksu bez rukavica publici pokazala gole grudi, a izgleda da taj potez nije njih! Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa meča u profesionalnom rvanju, a u centru pažnje je kečerka Čelsi Grin (31) koja je iskoristila istu foru!

Ona je na meču u organizaciji GCW odlučila meč tako što je prišla ringu i podigla majicu, a taj potez potpuno je zbunio čoveka koji se borio. Njen muž Met Kardona bio je blizu poraza u okršaju za pojas protiv Džimija Lojda, a kako je ovaj detalj skrenuo pažnju Lojdu, Kardona je imao vremena da se vrati u borbu. Iskoristio je pomoć svoje žene i stigao do titule!

Pogledajte kako izgleda Čelsi Grin:

Kao što je to inače slučaj u profesionalnom rvanju, ovo je verovatno bilo dobro isplanirano pre samog početka meča. Ipak, potez koji je izvela Čelsi Grin iznenadio je publiku koja je pratila meč, ali i Lojda koji je zabezeknuto gledao u prizor ispred sebe. Možda je baš zato izgubio titulu...

Inače, Čelsi je čak tri godine bila pod ugovorom sa WWE, najmoćnijom organizacijom u američkom rvanju, a otkaz je dobila u aprilu 2021. godine. Kao jedno od najlepših lica borilačkih sportova u SAD ona je pozirala za nekoliko muških magazina, a na svojim društvenim mrežama često kači slike u izazovnim odevnim kombinacijama.

Ovo je scena o kojoj se priča:

Tagovi