Neobično!

NEPRISTOJNA PONUDA ZA CEO NFL TIM - ARIJEL IM JE OBEZBEDILA POPUST: Zbog njih joj cveta biznis i želi da se oduži!

Autor Dušan Ninković

Neverovatna ponuda za igrače Las Vegas Rejdersa u danima kada počinje nova NFL sezona.

Izvor: Instagram/arielganja_/printscreen

U vikendu koji je za nama počela je nova NFL sezona, a igrači Las Vegas Rejdersa upisali su neuspeh na otvaranju novog prvenstva. Od njih su bolji bili Los Anđeles Čardžersi (24:19), pa bi Rejdersi mogli da razmisle kako da se uteše nakon poraza. Jedno od rešenja ima Arijel Ganja, se*sualna radnica iz Las Vegasa koja je pripremila posebnu ponudu.

Ova devojka bavi se prostitucijom, a za članove Las Vegas Rejdersa pripremila je specijalnu ponudu. Ona uključuje prevoz limuzinom i vreme provedeno sa njom, po duplo manjoj ceni nego što naplaćuje ostalim klijentima. Arijel se na taj korak odlučila je dolaskom Rejdersa iz Los Anđelesa u Las Vegas 2020. godine i njoj procvetao biznis!

Zbog navijača koji dolaze u grad kako bi gledali NFL mečeve Arijel zarađuje mnogo više, pa je na ovaj način odlučila da se "oduži" timu. Ovo je Arijel, striptizeta koja je spremila nepristojnu ponudu za NFL tim:

"Nudim svoj VIP paket igračima i osoblju Rejdersa, jer je tim doneo toliko pozitivnosti i radosti u oblast Vegasa i pomogao mi da unapredim poslovanje u javnoj kući, zahvaljujući gomili navijača koji posećuju Las Vegas da vide kako Rejdersi igraju. Rejdersi već imaju zvaničnog partnera za igre i pivo i vino. Zašto ne bi imali i zvaničnog partnera za seksualni rad", rekla je Arijel.

Tagovi