Neverovatno!

SKANDAL NA SKUPŠTINI PARTIZANA - OSTOJI MIJAILOVIĆU ZABRANJEN ULAZ: Haos u Humskoj, a glasanje nije počelo!

Autor Dušan Ninković

Biće velikih problema da se danas izabere novi predsednik sportskog društva.

Izvor: Kurir

Sportsko društvo Partizan danas treba da dobije novog predsednika, ali sednica za sada ne ide uobičajenim tokom. Kako prenose beogradski mediji, na stadionu u Humskoj je haos, pošto delegati nekoliko klubova među kojima je i Ostoja Mijailović ne mogu da uđu na glasanje! To bi moglo da ima presudnu ulogu u izboru novog predsednika, a u opticaju su samo dvojica kandidata.

Ispred fudbalskog kluba Partizan kandidovan je Milorad Vučelić, dok je predsednik košarkaškog kluba Ostoja Mijailović. Prvog čoveka košarkaške sekcije sačekali su aplauzi u Humskoj, ali su ubrzo na stadionu Partizana počeli da se dešavaju skandali. Već posle desetak minuta jedan od delegata izbačen je sa sednice! Reč je o predstavniku gimnastičkog kluba, a tokom veoma napete situacije ispred stadiona on je otkrio da je direktor fudbalskog kluba Miloš Vazura pokušao da mu oduzme telefon.

To je bio u prvi u nizu incidenata, pošto još četiri delagata nisu ni mogla da uđu na sednicu. Obezbeđenje im nije dozvolilo da prisustvuju izbornoj skupštini, a nije poznato o kome je reč. Nakon svih ovih dešavanja Ostoja Mijailović napustio je sednicu i iz prostorija TK Partizan obratiće se javnosti. Pogledajte kako je desetak navijača Partizana aplauzima pozdravilo predsednika košarkaškog kluba, Ostoju Mijailovića:

Situacija oko stadiona veoma je napeta...