Uživa!

NEMA TIM ZA SLEDEĆU SEZONU, LJUBI LEPOTICU I NE OSEĆA STRES: Poznati sportista smuvao ćerku legendarnog vozača! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Na jednom polju u životu mu sve cveta, na drugom mu ništa ne ide, ali pronašao je balans - ljubav je rešenje za Danijela Rikarda, vozača Meklarena u Formuli 1.

Izvor: Instagram/heidiberger_/printscreen

Sezona u Formuli 1 još nije blizu kraja, ali je većina ekipa formirala tandeme koji će u narednoj sezoni voziti najbrži karavan na svetu. Bez mesta za narednu sezonu, barem za sada, ostao je Danijel Rikardo kojeg u Meklarenu menja mladi i kontroverzni Brazilac Oskar Pijastri. Šampion Formule 2 ignorisao je ponudu da zameni Fernanda Alonsa i uskočio je u Meklarenov bolid, ali Rikardo se nije potresao zbog rastanka.

Postoji mogućnost da on potpiše za Has - jedan od četiri tima koji još nemaju drugog vozača za sezonu 2023. Tamo bi nasledio mladog Mika Šumahera koji će gotovo sigurno ostati bez mesta u Formuli 1, a dok Rikardo ne bude promovisan u drugog vozača te ekipe, ostaje mu samo da bude zaljubljen. Kako priznaje, to je jedini razlog zašto nije pod stresom.

Australijski vozač nedavno je smuvao Hajdi Berger, ćerku nekadašnjeg vozača Gerharda Bergera. On je svojevremeno pobedio na 10 trka Formule 1, a i nakon trkačke karijere ostao je blizak sportu. Svojevremeno je bio suvlasnik Skuderije Toro Roso, dok je danas na trkama uglavnom samo gledalac. Ne čudi što je i njegova ćerka Hajdi redovno na stazi. Ovako ona izgleda:

Verovatno se na nekoj od trka i upoznala za Rikardom, kojem je njihova veza promenila život. "Da, prijatelju, zaljubljen sam! Ide mi dobro i trenutno imam ravnotežu u životu. Mislim da ljubav eliminiše stres iz mog života", rekao je Danijel u jednom podkastu, komentarišući vezu sa lepom Hajdi.

Njemu je ova veza pomogla da ne bude pod stresom iako se njegova karijera nalazi na raskršću. Ukoliko uskoro ne pronađe tim za narednu sezonu mesta bi mogla da budu popunjena, a njegov povratak u Formulu 1 narednih godina bio bi pod znakom pitanja. U tom slučaju ostalo bi mu samo da sa tastom priča o trkama...

"Smešno je, razgovaram o tome s njim. I dalje ide na dosta trka, još uvek ga zanima sport i u njemu je. Jednostavno, volim da pričam sa bilo kojim bivšim sportistom, sa nekim ko je prošao kroz to. Tako stičem znanje i uvid kroz njihovo iskustvo, toliko je mudrosti u njima", rekao je vozač iz Perta.