BODIBILDERKA!

RUSKINJA JE NAJJAČA ŽENA SVETA - IMA JAČI BICEPS OD MUŽA: Kad budete videli njene mere, neće vam biti dobro! (FOTO)

Autor Nebojša Marković

Natalija Kuznjecova na društvenim mrežama ima 1.000.000 pratilaca, a u svetu bodibildinga pomera granice.

Izvor: Instagram/nataliya.amazonka/printscreen

Navikli smo da u svetu bodibildinga viđamo razne mišićave momke, ali sada se među njima pojavila i jedna devojka koja i te kako privlači pažnju svojom pojavom. Ruska bodibilderka Natalija Kuznjecova (31) trenutno je svetska šampionka u dizanju tegova, "benču" i mrtvom dizanju, a u istim kategorijama je rušila i rekorde.

Gde god se pojavi, ona je iz očiglednih razloga u centru pažnje, iako neki smatraju da je preterala. A reklo bi se da ovoj Ruskinji nimalo ne smeta što njen suprug ima manje bicepse od nje.

Natalija je bodibilderka koja svojim izgledom može da posrami i brojne muške kolege. Na društvenim mrežama je poznata pod nadimkom "ruska amazonka", a u ovom trenutku je na Instagramu prati 1.000.000 ljudi. Ona se nedavno pojavila na "Montenegro openu" u Crnoj Gori, takmičenju u bodibildingu. "Sada sam već navikla na slavu. Mnogi me ljudi prepoznaju na ulici, a to se događa gde god se pojavim", rekla je Natalija jednom prilikom.

Ruskinja se u ovaj sport zaljubila sa 14 godina i od tada gotovo svakodnevno trenira. Htela je da popravi svoje samopouzdanje, ali i da poradi na mišićnoj masi. Već naredne godine, sa 15 godina, postala je prvakinja okruga Zabajskij. Pre više od 10 godina je upoznala Vladislava, svog sadašnjeg muža.

Čini se da njoj ne smeta što njen suprug ima manje mišiće od njega, ali to očito nije problem ni Vladislavu. Kuznjecova je visoka 170 centimetara, a ima čak 102 kilograma. Obim bicepsa joj je 47 centimetara, prsa 130, a bokova 74. Zanimljivo, njena noga je obima čak 75 centimetara, pet više nego širine njenog struka.

Natalija priznaje da koristi steroide i blokatore estrogena kako bi mogla da ostvari željene rezultate. "Kao i mnogi, otišla sam u teretanu bez nekog željenog cilja, ali nakon tri meseca me je trener pitao da li bih da učestvujem na jednom takmičenju", prisetila se Kuznjecova, koja je tako ušla u svet bodibildinga.