Uh...

ŠOK - ODBOJKAŠ (19) SAMO PAO, SRCE MU STALO NASRED MEČA: Sudija skočio sa stolice i spasio mu život!

Autor Nikola Lalović

Martin Perin će ovaj meč pamtiti, pošto je vrlo lako mogao da mu bude poslednji! Ipak, srećom sudija na meču bio je vatrogasac i znao je šta radi.

Izvor: Profimedia

Grozne scene viđene su u Belgiji, gde je mladi libero reprezentacije ove zemlje Martin Perin vrlo lako mogao da umre na terenu! Ovaj 19-godišnji odbojkaš je tokom jednog pripremnog meča svog tima pao na teren i ispostavilo se da je doživeo srčani udar!

On je kolabirao na terenu, a glavni sudija meča je munjevitom reakcijom uspeo da ga spasi! Ispostavilo se da je arbitar vatrogasac i da je odlično upoznat sa tehnikama oživljavanja, pa je tačno znao šta treba da radi.

Posle svega potvrđeno je da je Perin trenutno stabilan, a na svom instagram profilu on se oglasio, opisao ovaj incident i zahvalio se svima na brzom i efikasnom delovanju. "U dobrim sam rukama, već se osećam mnogo bolje! Nadam se da ću se uskoro vratiti, volim vas", oglasio se i Perin.

Sada ga čeka oporavak, detaljna ispitivanja i analize i za sada nema nikakvih informacija koliko će biti van terena i da li će se uopšte vraćati sportu.