Gotovo je

DELE MILIONE I RAZVODE SE - KRAJ NAJPOZNATIJEG BRAKA U AMERICI! Nastavio je da igra fudbal, a ona se odselila iz kuće

Autor Mladen Šolak

Zvezda američkog fudbala Tom Brejdi i poznati model Žizel Bundšen angažovali su advokate sa kojima će prekinuti svoj brak

Izvor: YouTube/Vogue

Legendarni igrač američkog fudbala Tom Brejdi (45) i brazilski supermodel Žizel Bundšen (42) definitivno se razvode i već su angažovali advokate koji će im pomoći da prođu kroz tu proceduru. Oni su zajedno od 2006, u braku su već 13 i po godine i imaju dvoje dece - sina (13) i ćerku (10). Brejdi ima i sina kojeg je dobio 2007. u vezi sa glumicom Bridžet Mojnahan.

Prema navodima američkih medija, jedan od najpoznatijih parova na svetu već nekoliko meseci ne funkcioniše, pa Tom i Žizel žive odvojeno i traže način kako da podele imovinu vrednu milione i milione dolara. "Nikad nisam mislio da će im ova svađa biti kraj, ali izgleda da jeste. Mislim da ovog puta nema povratka. Oboje imaju advokate i sada prate šta će sve podrazumevati razvod, ko će šta dobiti i kakve će biti finansije", rekao je jedan izvor blizak manekenki i zvezdi američkog fudbala.

Prema informacijama medija, oboje žele da ostanu blizu deci i podelili bi starateljstvo na njima u slučaju bilo kakvog epiloga. Zahtev za razvod podneli su na Floridi, gde su smešteni i gde Tom i dalje igra za Tampa Bej Bakanirse, sa čim se lepa Brazilka navodno dugo ne slaže, jer nije bila za to da nastavi karijeru i u 46. godini. Ipak, on sa Baksima napada još jednu titulu i po svemu sudeći na ovaj brak oboje su stavili tačku.